Жената на Юлиан Вергов – Ирина, му прости за изневярата!

Юлиан Вергов с жена си Ирина

  След като изкара почти 2 години далеч от семейството си, Юлиан Вергов се прибра у дома с подвита опашка. Актьорът от новия сериал на Би Ти Ви „Революция Z“ се е кротнал при жена си и дъщеря си и обещал вече да не залита по чуждо.

Екранният любимец доста се колебал дали да зареже свободата си, но в крайна сметка любовта към дъщеря му Алена надделяла в избора му. Блондинът си дал сметка, че ако продължи да си вее байрака край фустите на сексапилни млади дами, детето му ще се отчужди от него. Затова преглътнал достойнството си и помолил жена си Ирина да му прости прегрешенията и да го приеме отново при себе си.

Юлиан Вергов с дъщеря си

Съпругата му лесно дала прошка, защото й било трудно да отглежда Алена сама. Сега възроденият семеен тандем дори планирал да замине за кратка ваканция. По време на престоя си в провинцията Вергови щели да опитат да изчистят до край всичките си противоречия.

Новината за новото начало, което Юлиан и Ирина поставят на връзката си, не е разгласена официално в светските среди, защото самият актьор така и никога не призна, че е зарязал семейството си. През последните две години той категорично отказваше всякакви коментари за това дали има промяна в статуса му.

Вергов със сигурност не си спомня с радост началото на 2011-а. Именно тогава, малко след празниците, стана ясно, че с половинката му – Ирина Ялъмова са се разделили. Непрекъснато зает с участия във филми и постановки, артистът напусна жена си и предпочете компанията на засукани мацки и верни приятели.

Сега Юлиан горчиво се разкайвал, че е наранил Ирина, която така и не престанала да го обича въпреки нанесената й обида. Той вече бил на мнение, че именно мениджърката на рекламни сайтове е жената, с която иска да остарее.

Юлиян не би могъл да си представи, какво повече би могла да му даде друга жена от това, което му дава Ирина. Това от което има нужда е да говори с жената, да чува мнението й, нейният отговор, да си споделят разни неща. “Ирина е голямата ми любов”, твърди актьорът.

Двамата с жена му се срещат преди години, когато тя е момиче на популярното телевизионно шоу „Невада“. По онова време Ирина харесва Юлиан като актьор, но не очаква той да и обърне внимание.

Той обаче бързо пада в плен на чувствата си към нея. И не се колебае да й поиска ръката.

Уви, до брак така и не стигат. Малко преди да минат под венчило, Вергов и половинката му се разколебават. „Чудихме се много дали да се женим или не. Отказахме се буквално няколко часа преди сватбата. Просто решихме да не се занимаваме с глупости. Не смятаме, че бракът може по някакъв начин да задържи двама души заедно, ако те самите са решили да се разделят. Единственото, нещо което може да ги свързва, това са чувствата“, разправял е Юлиан.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *