Емилия наду корема

Емилия със сина си Иван
Емилия със сина си Иван

Има вероятност колекционерът на фолкпевици Коко Динев да е забременил за втори път актуалната си изгора Емилия. Заявка, че кара нова бременност, певицата от каталога на „Пайнер“ даде на последното си участие в пловдивско казино.

Роклята на Емилия очерта заобления й корем
Роклята на Емилия очерта заобления й корем

За изявата си изпълнителката избра прилепнала по тялото й изящна бяла рокля, която обаче очерта подозрително заобления й корем. Чалга дивата запази потайно мълчание каква е причината, от фирмата й също отказват да коментират дали е трудна.

Неведнъж Емилия е споделяла, че иска да има още едно дете от хазартния бос, въпреки че преди време след няколко шамара той я бе пратил на ремонт в клиника за пластична хирургия.

Другата опция коремът на звездата да стърчи е, ако в деня на мини концерта си е била в цикъл. Не само тази част от тялото на Емилия предизвика коментари сред последователите на хазартните игри. Екстравагантната одежда на певицата щедро разкри силиконовата й гръд в профил. Вместо привлекателна обаче гледката по-скоро бе гротескна. С цици на показ пайнерката мязаше по-скоро на порно героиня, която всеки момент ще разкъса дрехата си и ще започне да заработва хонорара си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/vNosGEk5J74

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *