Емилия и холивудската звезда Нина Добрев са съседки!

Емилия и Нина Добрев - комшийки

Родната поп фолк звезда Емилия се оказа, че била съседка на българската звезда в Холивуд- Нина Добрев. Госпожица Вампир живеела в квартал Витоша, в непосредствена близост до чалгаджийката, съобщават  съседите им. 

Наскоро при гостуването си в родината на госпожица Добрев, обаче хич не и било зор да си показва носът навън от къщи или, ако излизала било за не повече от час, два.

Холивудското момиче предпочитала  да има около нея спокойствие и да не се вдига никакъв шум около персоната и, защото и омръзнало от такъв в САЩ. Това и желание, съвсем естествено породи у родните фенове масова вълна от неодобрение.

Нина Добрев

Но те нямат право да и се сърдят, защото самата Нина не се мислела за звезда, както не еднократно е подчертавала това. Все пак за сметка на това Емилия  пък е доста по-отворена със своите почитатели.

Както отбелязва и изпълнителката „Ние пеем и творим за и тях, затова е хубаво е те да са близо до нас“, категорична е певицата. Така е, тъй като парите на попфолкаджиите идват от тяхното обикаляне из страната и техните концерти.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/02yFTf88C1w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *