Емануела търси сурогатна майка под наем, да не си разваля фигурата!

Емануела и мъжът й Никола Стоянов

  Майка под наем ще износи второто дете на фолкдивата Емануела, стига Законът за сурогатното майчинство да бъде приет у нас. Прясно омъжената звезда на „Ара“ взела решение да използва алтернативен метод, с който да осигури бащинство на съпруга си Никола, за да не прекъсва кариерата си.

Синеоката изпълнителка вече има едно дете, Христо, от първия си кандидат-съпруг, който обаче не се осмели да бъде баща и я заряза бременна пред олтара.

В първите дни на годината Емануела най-накрая се омъжи на тайна церемония, за която вече бе писано в пресата. Въпреки че младият бизнесмен Никола Стоянов приел доведения си син като свой, не криел желанието си да стане и самият той родител.

„Двамата ми мъже се разбират чудесно. Никола много иска да си имаме бебе.

Христо също ме навива да му родя братче или ееетриче. Аз искам момиченца, за да я обличам в рокли, да й връзвам панделки, да бъде една красива дама“, сподели наскоро певицата.

Евентуална втора бременност обаче ще я свали най-малко за година и половина от сцената. От което губещи ще са и тя, и продуцентите й. Отделно имала забрана да издува корема в рамките на договора си с „Ара“. В него обаче, шефът на компанията Виктор Касъмов не бил предвидил като опция, че подопечната му певица няма право да се посвети в майчинството, ако друга жена износи плода й.

„Никола няма нищо против друга жена да износи бебето ни, вече обсъждахме този въпрос.

Сега само ще трябва да изчакаме, докато приемат закона на сурогатните майки. Ако пък това не стане, тогава ще му мисля…“, споделила пред колежки Емануела.

Въпреки че сурогатството все още не узаконено, черният пазар за майки „под наем“ процъфтява.

Млади жени предлагат утробите си за 10-15 хиляди лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *