Ели Владкова воюва с Весо Гробаря

Достойна за екранизация е личната драма на Ели Владкова, която тези дни за втори път влезе в Къщата на „Биг Брадър“. Пловдивчанката няма късмет с мъжете и наред с любовта е преживявала тормоз, обиди, заплахи, та дори и физическо насилие. Зрителите видяха нагледно кошмарът в който тя живееше преди време, когато Ели влезе в шоуто със семейството си – нейният съпруг и баща на второто й дете Веселин, представящ се с прякора Газката.

 

Ели и Веселин влязоха като двойка в предишен „Биг Брадър", днес дамата е соло
Ели и Веселин влязоха като двойка в предишен „Биг Брадър“, днес дамата е соло

„МЛЪКНИ! ЩЕ ТЕ УДУША“, „Ще те завия под юргана, ще ти изкарам червата и никой няма да разбере, ще те намерят на сутринта разфасована“, „Ще те удавя в тоалетната“, „Ти си проста и малоумна. Ааа обиждаш се?! Е, тя истината боли, затова се обиждаш“ – това бяха само една малка част от заканите, които отправи през 2010 г. Веселин към съпругата си Ели в Къщата на „Биг Брадър“.

Тогава блондинката търпеше раболепно всичките обиди и заплахи на мъжа си, страхувайки се да не го предизвика по някакъв начин и да се стигне до тяхното изпълнение. Пловдивчанката непрекъснато беше на тръни и се стараеше да не ядосва Весо, но без успех. И да мълчеше, пак му пречеше. Утеха й бяха моментите, в които Веселин се държеше мило с нея и играеше с дъщеря им и сина на Ели от предишния й брак.

Ели Владкова
Ели Владкова

Към момента на влизане в шоуто „Биг Брадър Фемили“ Веселин Кузмов и Ели бяха заедно от почти 5 години. С него блондинката се запознала, след като приключила „дългогодишна и кошмарна връзка с мъж“

„Той ме тормозеше и не ме пускаше да излизам навън“, оплакваше се Ели. Още тогава тя обясни, че с Весо са много различни, но се обичат и ценят. Освен това той бил добър баща и приемал като свое дете сина на Ели. Заради странните отношения на влюбените и личните качества на Весо през 2010 г. Кузмови бяха сравнени със семейство Адамс.

„Аз съм Газката, работя в траурна агенция „Вечност“. Гримирам трупове. Обичам да ги снимам преди и след, за мен това е изкуство. Аз съм много неща: рокер, футболист, фашист, скинар, бивш боксьор. Взимал съм всичко без хероин – екстази, ЛСД, кокаин, амфетамин, пейот, салвия и т.н.“, обясни Весо на влизане в Къщата.

Необичайното му държание Ели обясни така: „Той е абсолютно нормален. Малко е флегматичен, изглежда като дебил, но не е. Дори понякога е романтичен“. Веднага след тези думи зрителите видяха доказателство за нежната душа на Весо – видео, което показва каква прекрасна салата е направил той за жена си. Ястието бе украсено с голяма свастика от шунка.

За времето, прекарано в Къщата, идилията на Кузмови се разруши напълно. За всеобща изненада те все пак спечелиха риалитито и грабнаха голямата награда – 200 бона, кола апартамент. С връзката им обаче беше свършено.

За Весо Гробаря няма табута в плътския живот
За Весо Гробаря няма табута в плътския живот

„Той не беше такъв. Това негово държание към мен е през последните 2 години. Имаше веднъж и физическо насилие. Очаквах да се промени, търпях. Накрая реших аз да направя промяната. Стана постепенно. Не се виждахме често. Той не се прибираше вкъщи. Не знам къде ходеше. Вече не се интересувах. Когато му казах, че се разделяме, той си мислеше, че ще е нещо временно“, обясни през 2011-а Ели, която вече се представяше като Владкова.

След раздялата с Весо поддържали нормални отношения. Той виждал децата, помагал в отглеждането им. Година по-късно обаче това се променило. Весо спрял да вижда децата. Не плащал издръжка и въобще не се интересувал. Тогава Ели при една своя телевизионна изяви обяви, че отношението на бившия й мъж се дължало на новия й статут. Той не искал да влиза в контакт с обкръжението й. Най-вероятно се има предвид новият мъж до пловдивчанката – Пеньо Мангъров, известен като Чешкия, който е лежал в затвора за убийство, изнасилване, рекет и други. Тези детайли от житие-битието му не притесняват Ели. Тя гледала само доброто у човека.

„Скоро ще поискам издръжка от Веселин. Бащата на сина ми Кристиян също не ми помага. Той пък избяга чак в Германия“, ожали се Ели преди година.

Що се отнася за голямата награда, която разтуреното семейство спечели от „Биг Брадър“, тя вече не съществува. Сумата от 200 000 лева профукали малко след финала. Изплатили си борчовете, купили си плазмен телевизор и парите съвсем се стопили. Остатъкът Ели похарчила за силикон в бюста и липосукция.

  

Газката лъсна гол

Доста критично реагира Весо Гробаря на новината, че бившата му Ели отново ще влезе в Къщата на Биг Брадър. Минути след като Ники Кънчев я представи на зрителите, бащата на сина й изригна във фейсбука си: „Ели Владкова е толкова жадна за изява, че ако й бяха дали лай-няна мисия, щеше и цялата в лайна да се появи… Евала на Ели Владкова, че се опитва да изгрее от моята сянка’.

Весо зарадва приятелите и феновете си в социалната мрежа и с еротична снимка. На нея той позира гол до тоалетната чиния, заплашително подръпнал слиповете си. Над кадъра е написал: „Тази снимка е, за да напълни отчаяните очи на съпругите и веселите вдовици. Затова аз изразявам траура си на точното място. Днес бил денят на кенефа. Аз като дълготраен посетител на кенефа, пожелавам на всички задници да акат редовно“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *