Елица отново сложи рога на Стунджи!

Елица и Криско

Палавата половинка на Стунджи,  Елица Тодорова трудничко сдържа нагона си, когато пред очите й попадне млад момък. Напоследък каката е насочила своите сексуални щения към добилия популярност рапър Криско.

Двамата вече са записали и песен заедно. Преди време самият Криско, ползвайки челния опит на чалга колежките си, пусна компрометиращи голи кадри на пениса си, като след това проглуши ушите на хората с твърдението, че уж, някой друг ги пуснал. Но секс компроматът нещо не сработи.  Най-вероятно Елица е попаднала на тези фотоси и затова, според мълвата, се била завъртяла около младока. Съвсем скоро клиенти на столично заведение станали

изкусителката Елица

свидетели на тяхна близка  среща. През цялото време двойката не спирала да си шушукат и да се галят. Двойцата оправдавали тези срещи пред хората с нови проекти за хитове. По време на тази среща младежът бил замаян от чара на поп дивата. Все пак палавата Елица  пази поведение пред Стунджи. Но явно дамата иска да тъче на два стана, хем да бръмчи с младоци, хем да държи под ръка и пекрусиониста. Да си припомним, че преди две години на върха на славата си Стунджи и Елица, тогава дует, се разделиха именно заради палавото поведение на красавицата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_ntAy6k8Mt8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *