Евгени Минчев: Пут Колева е п*кла и пр*дла

Евгени Минчев
Евгени Минчев

Скандалите в телевизионните риалитита дойдоха в повече на Евгени Минчев. Той не издържа и изригна в социалната мрежа срещу участниците в двата конкурентни формата „Музикална академия“ и „ВИП Брадър“.

Певицата Рут Колева първа отнесе гнева на ватмана с благородническа титла. Тя изпадна в немилост заради пререканията си с журито, които разцепиха родния елит на два лагера, спорещи по въпроса има ли право да се кара с ветераните или не. Присъдата на лорд Минчев беше категорична и доста цветуща.

Рут Колева
Рут Колева

„Пут Колева е и п*кла, и пр*дла. Известна с неизвестните си песни. Наистина не пее пред повече от 25 души. Звездната й слава ще бъде като кисело мляко на слънце… Пффффф“, коментира той във фейсбук и продължи в същия дух. Минчев заяви още, че младата изпълнителка не може да пее и най-добре за нея е да „мълчи и да се изчервява“

Атаката срещу Колева беше последвана от страстна защита на естрадната легенда Кичка Бодурова. Минчев поздрави феновете си с няколко нейни класики.

След като раздаде правосъдие в музикалното шоу, Фон Бул обърна гневен поглед и към Къщата на „ВИП Брадър“. Там го отнесе непринуденият футболист Стойко Сакалиев, който си позволи да се зарадва на непретенциозна закуска с боза и вафли „Егати ВИП-овете.

Сакалиев си се радва на боза и обикновени вафли. Ще повърна“, категорично заклейми лошия му вкус Минчев и с това приключи разбора на телевизионната вечер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *