Дрогиран, Жоро Илиев изнасилил Мариан Кюрпанов

Висаджийският бос Георги Илиев дал начален тласък на модната кариера на Мариан Кюрпанов. Борецът от Кюстендил редовно подпомагал с пари финалиста във „ВИП Брадър“, преди да бъде показно екзекутиран преди 8 години в собствената си дискотека в Слънчев бряг.

Мариан Кюрпанов
Мариан Кюрпанов

Главния си харесал Кюрпанов още преди „Мистър Менхънт“, победата на който изстреля брюнета на модните сцени. Титлата, спечелена от брадъра в началото на 1999 г., го изпрати на престижния международен конкурс, от който се върна шести.

Преди да се влее в модните среди, финалистът в риалити шоуто започнал работа в къпалнята „Мария Луиза“, стопанисвана по онова време от малкия брат на основателя на „ВИС“ Васил Илиев. През ден Главния посещавал фитнеса, в който Кюрпанов давал тренировъчни съвети на бодибилдърите. Мариан въобще нямал намерение да става модел, но качествата му забелязал шофьорът на Жоро Илиев – Евтим. Същият имал набито око покрай съпругата си, вече бивша, Розалия Тинкова, от модна агенция „Ъндърграунд“. Зад нея негласно стояли Главния чрез съпругата си Мая Илиева и покойният коафьор Дим Дуков.

Георги Илиев
Георги Илиев

Розалия успяла да убеди Мариан, че има капацитет да печели чрез тялото си и той сложил подписа си под договор с „Ъндърграунд“.

Покрай помпането на мускули постепенно Главния и Кюрпанов се сдушили, допаднали си и мафиотът редовно го канел да купонясват в обща компания. „Жоро Илиев имаше симпатии към мен. Освен от всичко друго разбираше и от мода и видя, че имам голям потенциал.

Посъветва ме да напусна България за да се развивам в тази сфера навън“, признава Кюрпанов. Инструкторът по фитнес на Главния обаче не разполагал с достатъчно средства, за да предприеме задгранично приключение. Тогава отново се намесил покровителят му. „Той уреди да получа шенгенска виза и с нея успях да замина за Германия. Дори ми купи самолетния билет“, признава още брадърът.

Това не бил единственият път, в който борецът подпомагал финансово своя любимец. Редовно зареждал гардероба му със скъпи дрехи от Италия. Кръжали около Илиев негови познайници си припомнят, че той дори плащал наема на апартамент, в който Кюрпанов се нанесъл да живее отделно от родителите си.

Пикантната мълва в подземния свят обаче донася, че коренът на тази подозрителна мъжка дружба никак не бил чист. Източник от средите на някогашния ВИС-2 твърди, че причината Жоро да вземе под опеката си Кюрпанов била позорна за манекена случка.

Мариан действително работел като инструктор на басейна „Мария Луиза“ и демонстративно се разкарвал полугол пред посетителките. Веднъж обаче по мускулестото му тяло се загледала повече от необходимото съпругата на боса Мая Илиева.

Мариан КюрпановИнтриганти веднага подхвърлили клюката на Жоро. „Внимавай, че тоя малкият май ще направи някоя беля. Много се старае, когато около него е Мая“, подкачил го някой от компанията.

Още на следващия ден босът на ВИС дал заслужен урок на Кюрпанов, разправя източникът ни. В края на работния ден, дрогиран с кокаин, до козирката, Жоро Илиев връхлетял Мариан и го изнасилил пред очите на потресените си гардове. Опозореният Кюрпанов останал безмълвен и не се съпротивлявал много-много. След като всичко приключило за минути, той останал да ридае във фитнеса. На следващия ден не дошъл на работа.

Според запознати впоследствие, на трезва глава, босът на ВИС-2 се разкаял за бруталната си постъпка и като жест на извинение взел под крилото си Кюрпанов.

Решил да му даде 5000 долара обезщетение за гаврата. Помагал му с пари и публично оповестил, че забранява на останалите мутри да го закачат.

„Мариан се превърна в неговия талисман. Нещо като негъра Кингсли на Карамански“, спомнят си висаджии. Те са свидетели как Жоро Илиев плаща самолетния билет на лъвчето си за Германия и дори дава лимузината си, за да го закарат на летището.

„Явно след като Жоро Илиев го обезчести, на Мариан му падна пердето. Преди това си беше 100% мъж“, разказват в модните среди. След напускането на родината моделът, за когото по време на престоя му в Къщата се заговори, че заработвал като жиголо в Италия, компаньонствайки и на мъже, и на жени, успял да се докосне до немалко известни дами. Някои от тях дори били момичета на американската марка за бельо и облекло „Виктория Сикрет“. Мариан сам се хвали: „Бил съм с няколко от ангелите й. Обожавам жените, но красивите са прекалено егоцентрични“.

Запознати твърдят, че една от модел ките, с които Кюрпанов преспал, не се знае дали за удоволствие или срещу заплащане, била италианката Бианка Балти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/9VRYIcQsLlY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *