Дичо чака бебе!

Дичо в
Дичо в

  Дичо ще става баща. Радостната вест певецът упорито пазеше в тайна, но колежката му Петя Буюклиева го разкри. Изпълнителката на „Жена на всички времена“ го направила неволно, научихме от приближени. Ненадейно получила прозрение, което се оказало самата истина. В естрадните среди отдавна се знае, че Петя Буюклиева има ясновидски способности, с които обаче не парадира.

„Дичо, така като те гледам, скоро ще станеш баща“, заяви Петя при един от разговорите им в къщите. От смутеното изражение на Дичо Буюклиева веднага разбра, че предположението й вече е факт. „Познах ли?!“, невярващо попита Петя, а Дичо тихичко й отвърна с „да“.

Дичо с гаджето му Карина
Дичо с гаджето му Карина

Засега подробностите около очакваното събитие Дичо не издава. Знае се само, че приятелката му Карина е в началото на бременността си. Двамата са заедно повече от 3 години. Запознали се покрай работата си. Дичо трябвало да направи покани за една своя сценична изява и потърсил връзка с фирмата на Карина, която предлагала такава услуга. Лека-полека работните срещи прераснали в любов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *