Димо Алексиев масажира голи з*дници

Димо Алексиев
Димо Алексиев

  Димо Алексиев изгря в телевизията с ролята си на близнаците Миро и Слав в „Седем часа разлика“, а сега може да се похвали с още по-амбициозна тв изява. Той е главно действащо лице в новия комедиен сериал на TV7 „С*кс, лъжи & TV“. Героят му е програмен директор в електронна медия и се казва Саймън.

Сценарист и главен вдъхновител на лентата е добрият познайник на Алексиев от предишния му тв проект Любен Дилов-син. Затова и мнозина в арт средите не спират да шушукат, че Димо се е уредил с връзки.

Блондинът знае добре цената на успеха. В „А“ групата на актьорите той попада след много години мизерия. За това е благодарен на помощта на режисьора Явор Гърдев, който пръв вади потенциала му пред претъпкан салон.

Преди да пробие, Димо е част от варненски трупи, които обикалят студените и запуснати зали из провинцията за жълти стотинки. Неудовлетворението го кара да си потърси друга сцена.

Димо Алексиев Покрай ексцентричния Гърдев Алексиев се урежда с важна роля в Народния театър. С участието си в постановката „Калигула“ той събира бурни аплодисменти, но по-важното е, че привлича вниманието и на телевизионните продуценти.

За пробива на Димо помага и неговата пълна разкрепостеност. Коронният му номер, заради който спектакълът „Калигула“ получава оценки като модерен и авангарден, е да се разсъблича на сцената.

„Има тънка граница между пошлостта и изкуството. Колкото до събличането, харесвам го, когато е оправдано. Във Варна ме запомниха като онзи от театъра, който играе гол на сцената. Ако е самоцелно обаче – не бих! Не е да не се срещат и такива представления. При Лили Абаджиева, ако нещата не се получават, тя пуска голо дете или някой възрастен, за да стресне и разбуди публиката. А после зрителите продължават плавно да заспиват“, коментира звездата от „С*кс, лъжи & TV“.

Преди да получи своята голяма роля в Народния, Алексиев е на крачка да се откаже от актьорството в името на по-доходоносна професия. След 2 години висене на резервната скамейка той изкарва курсове за масажист към НСА. Дори и след успеха на ролите си в „Седем часа разлика“ и „С*кс, лъжи & TV“ Димо не преустановява своя бизнес. В свободното си време той все така мачка мъже и жени срещу заплащане. Гледа обаче да си подбира клиентите.

„Сега правя класически масажи. Купих си кушетка и живея от гърбовете и краката на познатите си. Градя реноме от уста на уста. Не се срамувам от това с какво се занимавам. Не позволявам на егото ми да вдига глав,а, а го тъпча“, обяснява без грам смущение телевизионната и театрална звезда.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *