Джорджия: Емануела е отвратителна! Докато се борех за живота си, тя е спала с мъжа ми!

Джорджия

  Емануела е във вихъра на нов скандал. Колежката й Джорджия разкри, че двете са баджаначки. Бащата на дъщеря й бил преспал и с двете. Става дума за небезизвестния Кирчо Руския, един от големите босове на кокаина в София. Той кръшнал със синеоката певица в края на миналата година. Тогава Емануела бе временно разделена с настоящия си съпруг Никола. Джорджиа пък лежеше в реанимацията на пловдивска болница.

Това никога няма да простя. Заигравката между двамата е станала, докато са ме оперирали“, проплака изпълнителката на „Не ми е съдба“.

Тя бе приета по спешност в лечебно заведение в родния си Пловдив в началото на септември. Младата певица имаше спукани кисти в яйчниците, което доведе до перитонит. Наложи се отстраняване на апендикса и едната й маточна тръба.

Емануела

Състоянието на изпълнителката бе изключително сериозно, за което призна и самата тя след изписването си от болницата: „Живея втори живот. Бях на косъм от фаталния край“.

Дни след като се прибрала у дома и започнала да се възстановява, Джорджиа научила шокиращата вест, че мъжът й има тайна авантюра с Емануела.

Но не самата изневяра я ядосала. Певицата се потресла, задето прелюбодейците стартирали връзката си, докато се борела за живота си в реанимацията.

„Наглостта на Емануела да ми казва „здравей“, като ме види, вече минава всякакви граници. Повече няма да коментирам, защото ще изгрубея. Тя е много церемониален човек. Не я харесвам, двулична ми е, фалшива ми е… Емануела е безскрупулна, меркантилна и фалшива. Какво повече да кажа за нея?! То в „Къртицата“ всички я виждат. Когато даден човек е прост, никой не може да му се сърди. А когато е много, много прост става комичен и циничен, показвайки си простотията пред цяла България. Простакеса! Съжалявам истински мъжа който е до нея. Обръщам се към него: „Никола, съжалявам те!“, заяви тези дни Джорджиа.

Кирил Киров - Кирчо Руския

Тя не спря дотук с признанията си. Разкри, че освен с Емануела е баджаначка и с Николета Лозанова. Моделката преспала с милионерския син Владо Арабаджиев малко след като той и Джорджиа сложили край на връзката си доста преди сватбата с футболния национал Валери Божинов.

„Харесали са се хората, преспали са заедно. Какво толкова?! Да, беше с Владко, но не е била само тя“, споделя Джорджиа. От обясненията й става ясно, че за разлика от нея, която е имала дълга връзка с Арабаджиев, Николета се е радвала на любовта му само за една-две нощи.

„Докато бяхме заедно, спрях да пея. На Владо не му беше приятно, затова“, добавя още подробности за личния си живот певицата.

Малко след раздялата си с милионерския синковец тя срещна Кирчо Руския. Роди му и дъщеря, която към момента отглежда сама. За детето й помага майка й, както и нейна близка приятелка. Последната я приютила в дома си, когато Джорджиа избягала от мъжа си прелюбодеец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *