Деян Донков с раздвоение на личността!

Деян Донков и Радина Кърджилова

  Цирковете с влюбената двойка, която вече наричат Радинката (по примера на Бранджелина) нямат край!

За разочарование на хилядите си фенки, Деян Донков заяви в ефир, че не смята шамаросването, блъскането и скубането на коса за насилие, но призна, че понякога му се случва да излезе от нерви и Радина да си го „отнесе“.

Актьорът обаче е категоричен, че шамарите са единствено за „добро“ на неговата любима, и идват само тогава, когато тя е кьоркютук пияна и не знае какво прави.

Радина, от своя страна, не изненада зрителите на „Къртицата“ с решението си да не се разделя с Динката, каквото и да й струва това, въпреки неговия буен и непредсказуем нрав, който често оставя синини по крехката й снага…

Отношенията между Деян и Радина отприщиха лавина от коментари и дебати за домашното насилие в публичното пространство.

Според коментатори, има три варианта, които могат да обяснят донякъде поведението на Динката – вечер – агресивно и раздразнително, а сутрин -мило и хрисимо.

Според тях е твърде възможно 38-годишният вилинчанин да залита по алкохола и като се накваси порядъчно вечер, демоните в него да излизат на бял свят и той да се превръща в звяр. Не е изключено и нещо друго, допускат те – Деян да се “подрусва“ от време на бреме.

От дълго време в публичното пространство витае слухът, че плейбоят от Народния театър си пада по „белото“ и привечер, след дългия и уморителен работен ден, туши напрежение като си „отнася главата“.

Специалисти твърдят, че на някои наркотичните вещества им влияят точно по този начин – с буйства и раздразнителност, последвани от чувство за вина и покаяние.

Те обаче не изключват да съществува и трета възможност – Динката да страда от раздвоение на личността.

И вечер в него да се проявява тъмната и демонична страна на личността му, а сутрин – другата – по-светлата и по-добрата.

В защита на тази теза изтъкват аргумента, че призори актьорът не може да си спомни въобще какви ги е вършил предишната нощ. Сякаш е станал съвсем друг човек.

„На Динката просто му харесва да си прави каквото си иска и да се преструва на луд. И понеже е добър актьор, играта му се получава! Пък – който каквото ще да си говори, на него му е все тая!“, клатят глава авери на Донков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *