Деси Слава се натряска като мужик след победата в „Биг Брадър Ол Старс“

Деси СлаваДеси Слава се окичи с титлата „любима звезда на България“ с категоричните 65 % положителен зрителски вот. веднага след щастливия момент певицата поела с екипа на предаването бившите си съквартиранти и някои от участниците в предишните сезони на шоуто към централен столичен клуб, където да се почерпи за новия си приз. Изненадващ е фактът, че за пръв път риалити героите предпочетоха да се забавляват не в чалготека, а в изискан клуб, където се пускат само поп хитове от световната сцена.

На купона е липсвал доскорошният приятел на Деси Зарко, който духнал от Нови хан моментално след финала. Синът й Майки също се прибрал в къщи и не придружил майка си на празненството. За сметка на това пък певицата била уважена от своята колежка Преслава, която пристигнала в компанията на Гъмов. Актьорът потресъл всички с неглижирания си вид, защото цяла вечер не свалил шапката и оранжевото си яке.

десиславаКъцамун пък отишъл в другата крайност, понеже бил костюмиран като за сватба. Джентълменският му имидж разваляли единствено папагалските слънчеви очила, с които шоуменът прикривал пияния си поглед, защото погълнал несметно количество бира.

За победата на Деси Слава са вдигали наздравици продуцентите на шоуто, скандалната Анита Мейзер, Киро Скалата, водещият Ники Кънчев, Джаферович и аверите му, както и победителят в отминалия сезон Джино.

В знак на несъгласие с класирането си, на партито не се явили финалистите Ваня Червенкова и Евгени Минчев

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *