По*но в „Биг Брадър“! Деси Слава награби Зарко в тоалетната – видео

desi-zarko-1

Деси Слава се срина след първата вечер, в която отново се озова под един покрив с бившия си приятел Светлозар в къщата на Биг брадър ол старс. Допълнително масло с огъня наляха Евгени Минчев и особено Ваня Червенкова, които решиха, че Деси и Зарко веднага трябва да си изяснят отношенията, макар че певицата беше в амок.
.
Бизнесдамата набута чаша алкохол в ръката на съсипаната Деси Слава, уж за да се успокои. Зарко обаче не остана доволен като видя бившата си половинка пияна. Певицата обаче му се разкрещя, че трябва да я приема и да я обича във всякакви състояния.

desi-zarko

Червенкова и Евгени все пак се сетиха, че трябва да излязат от стаята и да оставят спортистът и бившата му половинка насаме. Деси Слава само това и чакаше. Когато бившият й влезе в тоалетната, певицата влетя след него. Какво се случи между двамата не се видя, тъй като в помещението няма камери. Само се чуха звуци, подозрително приличащи на страстна целувка.

Деси само повтаряше „Защо си дошъл?“, с явното желание да чуе заветното „обичам те“ от мъжа, към когото още има силни чувства. Зарко обаче само й правеше забележки, че е пила и че трябва да спре цигарите.

Певицата обаче все пак зададе резонния въпрос към бившия си дали си дава сметка, че е много уязвима в подобен момент. ММА- цът отговори положително и заяви, че само заради това се чудил дали да влиза.

Макар и пияна, Деси Слава се тросна, че може да се събере със Зарко, само ако приеме всичките й условия. Кака ще се развият отношенията им, тепърва предстои да видим.

Деси Слава и Зарко. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *