Деси Зидарова с нов любовник – хотелиерът Георги Георгиев!

Деси Зидарова

  Манекенката Деси Зидарова попаднала в обятията на нов любовник, докато законният й трети съпруг е в ареста заради наркотици.

Михаил Младжов беше спипан на два пъти с кокаин, докато официалният му бизнес е свързан с тържището „Слатина – Булгарплод. Той е съдружник прословутите герои на прехода Къро и Таки. Последно Михаил Младжов беше задържан в началото на август на магистрала „Тракия“ с близо 200 грама кокаин. Лепнаха му обвинение за притежание и разпространение на наркотици и го затвориха за постоянно в килията.

След като съдът на две инстанции отказа да освободи Младжов, Зидарова хукнала по врачки да се съветва дали да го чака, разказват пред отлично запознати с душевните терзания на манекенката. След направените консултации тя бързо се залюбила с хотелиера Георги Георгиев.

Георги Георгиев

Той е сравнително неизвестно име за широката публика. Неговата компания „Генимекс“ има интереси предимно в туризма. Георгиев е собственик на Интерхотела във Велико Търново.

Другото, с което е известен новият любовник на Деси Зидарова е, че преди години е бил гадже на Наталия Гуркова.

Свидетели твърдят, че Зидарова и Георгиев се срещали предимно в хотелите на бизнесмена. Манекенката често отскачала до Троянския Балкан. Често търпеливо го чакала в стаичка в Интера във Велико Търново.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *