Гърдите на Нелина гръмнаха

Нелина

Бившата поп фолк звезда Нелина е поредната българка пострадала от своята суетата. Типично за изпълнителките в този бранш и  тя си сложила цъкаща силиконова бомба в бюстът си.

Деколтето на певицата още преди години било напомпано  с френски силиконови импланти, за които се разбра, че са опасни за дамите. Отначало Нелина не обърнала внимание на това и решила, че ще смени подплънките в циците си догодина, когато и без това им изтичала гаранцията.

Но гърдите почнали да я наболяват и тя решила да се подложи на лекарски преглед. От прегледа се разбрало, че вероятно  имплантите са гръмнали и са изпуснали силикон направо в нейната плът.

певицата остава без бюст

Незабавно Нелина се подложила на на операция за отстраняване на отровата от себе си, но е силно притеснена. Изпълнителката се притеснява, че не може вече да се представи как би изглеждала в очите на феновете си с естествени гърди.

Певицата носила вече десет години силикон и  не могла да си представи как би се чувствала без него, изплаква блондинката. както казват старите хора – „Трай бабо за хубост“.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/aXJf7dTQT5c

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *