Гръм удари дома на Кичка Бодурова!

Кичка Бодурова

Домът на естрадната прима в столичния квартал Симеоново бе ударен от гръм. Инцидентът се е разиграл този петък вечерта, точно когато Кичка Бодурова се върнала у дома от ваканция в Гърция.

За щастие певицата не била сама в къщата, с нея е бил и бившият й съпруг Крис Зарпас, баща на детето й Кристи-Жаклин. Звездата затопли отношенията с него още преди две години след поредният си развод, този път с български емигрант милионер в САЩ. Както споделя звездата, тъкмо се приблари след почивка по родните места на Крис, когато в Симеоново имало буря, паднал гръм и къщата останала без електричество и интернет. Певицата толкова била свикнала с нета, че за нея живот без интернет е все едно живот в затвора.

Кичка и дъщеря

„Аз не гледам телевизия и за мен интернет е света”, жали се Кичка. Интересно е, че къщата й в Симеоново е точно копие на дома й в Лос Анджелис. Сградата е построена по неин проект. Зданието разполага с 6 спални и специална стая за сценичните й тоалети, които ще ползва за концертите от утрешното турне в летния театър в Созопол.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/g5FwwhJVzQc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *