Гери-Никол стигна дъното! СЕМ се самосезира заради яката й дупара и още нещо…/ВИДЕО/

Гери килатаСъветът за електронни медии (СЕМ) се е самосезирал заради поредното провокативното видео и още по-скандален текст към новата песен на Гери-Никол „Направо ги убивам, издадоха от музикалните среди.

Парчето този път е съвместен проект на варненката със съгражданина й  100 кила и се завъртя  преди няколко дни.

В клипа доскоршната ученичка не е изневерила на себе си и е облечена прекалено, даже нагло секси, като на част от сцените даже не си е направила труда да си сложи бельо. Сюжетът се развива на два плана –  в класна стая и в лъскав нощен клуб, в който хвърчат салфетки, а на фона на яката дупара на певицата се лее скъпо шампанско. Пее ли, или е на гинекологичен преглед, питат се моралисти

Според възмутените слушатели, в песента се възпяват забранени субстанции и това ставало ясно от фразата:. „Аре, начертай го, брат, нали сме ученички“. Защото всички знаели, че кокаинът се шмърка на линийки.

Има и момент, в който се пее „Килата пак ги маже, в гърба на Гери пръска, под кръста“. Това, според критикарите е открита агитация и описание на  полов акт.

Гери червеноТози път и самите фенове на Гери-Никол не харесват особено новото й парче. Повечето са категорични, че „Напрао ги убивам“ има чалгарско звучене. А идолката им е готова за редиците на „Пайнер“.

Варненката обаче е на принципа: „Колкото по-скандално, толкова по-добре!“

Тя отдавна знае, че скандалът продава и те прави по-известен. Затова и непрекъснато залага на провокативна визия и снимки на ръба на приличието.

„Не ме интересува какво говорят хората“, категорична е глезаната. Но песента й наистина не е върха на жанра, а по-скоро в долната част на таблицата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *