Галена се задява с фенове пред погледа на мъжа си

На свое участие Галена дръпна препаската, с която нейн фен бе прикрил интимните си части

  Галена пак се е разгонила, смеят се в бранша. Преди дни изпълнителката на „Спри ме“ отново си позволи да флиртува пред очите на годеника си Галин.

Бизнесменът изпаднал в пристъп на ревност, но се отказал да вдига скандали на обществено място, разказват свидетели на сеира.

Галин преглътнал яда си и отложил поредния семеен панаир за по-късно. Новата драма между Галин и Галена се развила във варненско заведение, фолкпевицата била на участие, а мъжът й пийвал с приятели.

Във вихъра на вечерта изпълнителката на „Спри ме“ придърпала един от феновете си и започнала да го съблича. Задачата й се оказала лесна. Не след дълго фенът останал само по препаска. Докато кършела снага около него, Галена развързвала шала, който прикривал интимните му части. Наметката бавно се свличала, а звездата не криела задоволството си.

Галена и Галин

„Не се срамувай. Нали сме на плажа“, крещяла Галена, докато мъжът отчаяно се опитвал да задържи препаската си и да избяга от сцената. Докато певицата склонявала почитателя си към стриптийз, мъжът й се чудел какво да предприеме. Галин гледал критично разюзданото поведение на жена си, но решил да притъпи гнева си. „Това е просто шоу“, оправдавала се фолкпевицата след поредния път, в който вдигнала нервите на Галин. Снимки от стриптийза, който Галена и непознатия спретнаха, се появиха и в интернет.

В бранша отдавна се говори, че изцепките на Галена й струват скъпо. Всеки път Галин й вдигал скандали от ревност, но певицата вече била свикнала. За това намекна и самата тя наскоро, смятайки, че ревността му е породена от честите й отсъствия, но тя вече не я дразни. Когато двама души нямат дете, могат да се взимат крайни решения, но в настоящия момент нещата са съвсем различни, коментира Галена.

Тя е убедена, че любовта й с Галин е непроменлива константа. Двамата се стараели да избягват скандалите, като обсъждат спокойно проблемите си. Не искали разправиите им да се отразяват на сина им Стефчо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *