Галена и Преслава си правят мръсни номера!

Преслава и Галена

За съжаление на почитателите на поп фолка, напоследък приятелството между двете най-актуални чалга звезди Преслава и Галена се пропуква. Точно за това и второто така чакано от феновете, съвместно дуетно парче ще се забави за неизвестно  време.

Това стана ясно от устата на самата Галена. Двете красавици оправдаха отлагането на дуета си  с липсата на творчески идеи и вдъхновение. Преслава също потвърди печалния факт, че двете още не са намерили подходяща песен, която да стане хит и да им донесе очаквания и нужен успех. Нееднократно и двете са се оплаквали от според тях прекомерно завишения критерий на техните почитатели.

Двете си подават микрофона!

Затова двете били много внимателни какви парчета забъркват, когато подготвят индивидуални или общи проекти. И двете певици, които са си близки, се притеснявали от тиражирането на не толкова хитово парче, което да разочарова публиката. Но клюката твърди друго. Всъщност чалгаджийките са се изпокарали здраво заради въпросната песен и въпреки че го играят като най-добрите приятелки пред хората, истината е, че те двете не могат да се дишат, твърдят приятели. Особено, след като Галена скандално получи приз за певица на годината.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AtMQiIp_3Sw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *