Галена и Андреа – героини във видеоигра!

След като Азис влезе във виртуалния свят на компютърните игри, сега на ред са други две звезди от поп фолк жанра. Това са Галена и Андреа.

Едната, чийто последен хитотрепач е парчето „Много ми отиваш“, се завъртва в опасен Vimpire Romance, а другата красавица показва всичко лошо от себе си в Bad Girl.

Девелопърите с майсторско чувство за хумор са успели да пресъздадат с помощта на 3D технологията оригиналната атмосфера на клиповете от двете поп фолк фурии. Дори доста умело интригите на клиповете са вплетени в историята на игрите.

Освен всичко това за доброто настроение на играчите са предвидени и допълнителни бонуси, преплетени с интересни игрални гейм концепции. Естествено, няма как да мине без музика, тя тук е комбинирана с … арт решения.

Bad Girl

Мислите си, че това ще е някаква лековата чалга игричка? Да, ама не! С помощта на двете красавици ще можете да си сверите какво помните от часовете по математика и компютърна технология.

Сега остава да видим кога чалга фуриите ще демонстрират продукта пред тръпнещите фенове и дали пък това няма да се превърне в поредната тенденция – чалга игри?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dpuWnk08xIU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *