Врачките в ужас: Божидар Димитров ще ни изяде хляба

Проф. Божидар Димитров
Проф. Божидар Димитров

  Гвардията от врачки и гадателки в България е в ужас, след като директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров се похвали, че има ясновидска дарба.

Историкът твърди сензационно, че пророческите центрове в мозъка му се отключили, когато като млад учен присъствал на конгрес в Атина. Как е станало това обаче, остава мистерия.

Без да е бил отнасян от вихрушка или да е изпадал в кома, той придобил дарбата на Ванга и предсказал смъртта на китайския комунистически вожд Мао Дзеoун.

Проф. Божидар Димитров За това той имал и свидетел руснак, на когото казал, че на следващия ден Мао ще се отправи към отвъдното както и станало.

Неочакваната изповед на проф. Божидар Димитров хвърлила в паника хората с паранормални способности у нас. Те се страхуват, че историкът ще им изяде хляба, тъй като е популярени всички ще предпочитат профеcop да им предрича съдбата. Надеждата им все пак е, че Димитров ще откаже да приема клиенти, тъй като е достатъчно ангажиран като директор на Националния исторически музей.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *