Врачка взе акъла на Лили Иванова

Ясновидка направи контакт между Иванова и покойната й майка
Ясновидка направи контакт между Иванова и покойната й майка

  Лили Иванова има нова врачка, която гадае бъднините й. Естрадната легенда от няколко месеца ползвала услугите на фамозната леля Данче, която живее в столичния квартал „Слатина“. Поне веднъж седмично Лили се срещала с чародейката, която се славела с дарбата на Ванга.

Жената била инвалид и врачувала не за пари, а само на познати, от които взимала скромни суми. Имала тесен кръг от двайсетина клиенти, а Лили попаднала по случайност на нея.

Лили Иванова Леля Данче имала дарбата да вижда не само в бъдещето, но и да говори с мъртъвци. Лили я ползвала именно за това – да контактува с покойната си майка.

„Сигурна съм, че не е шарлатанка! Знае неща, които няма откъде да ги е чула! Мама например ме наричаше „Бубе“, но никога пред чужди хора, дори не и пред сестра ми. Само на мен си ми казваше така. И леля Данче, като извика духа на мама, първите й думи бяха: „Бубе, не плачи, аз съм добре“, обяснявала разтърсената Лили.

Приятели на певицата разправят, че откакто се е появила врачката, певицата е под абсолютната й обсесия.

След всеки сеанс излизала като поразена и дори обявила, че знае точната дата и час на смъртта си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Врачка взе акъла на Лили Иванова"

  1. Георги   17.06.2017 at 20:00

    Не ходете по врачки и екстрасенси, това ще ви донесе само нещастия. Не мъртвите се свързват с тях, а демони и ви лъжат, за да ви въвлекат в окултното. Обърнете се към Господ, покайте се за тези тежки грехове. Потърсете информация каква сила стои зад така наречените медиуми.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *