Владо Пенев се прави на тийнейджър

Владимир Пенев
Владимир Пенев

  54-годишният Владимир Пенев, който до неотдавна бе служебен министър на културата, се носи като непокорен тийнейджър. Инспектор Емил Попов от сериала „Под прикритие“ бе уловен от папараците да се разхожда по „Витошка“, облечен като гимназист, духнал от час.

Звездата от крими поредицата „Под прикритие" се разхождаше в този вид по „Витошка". Пенев се спираше пред магазините със сезонни намаления
Звездата от крими поредицата „Под прикритие“ се разхождаше в този вид по „Витошка“. Пенев се спираше пред магазините със сезонни намаления

Погледът на актьора бе прикобан от шарената сергия за списания и встници.

Бившият министър се бе облякъл наистина абсурдно. Пенев бе намъкнал къси черни панталони, съчетани със сиви чорапи, сива тениска, сако и младежки кецове. На гърба си, досущ като някой пубертет, Владо Пенев бе помъкнал раница. Актьорът разглеждаше витрините на магазините с летни разпродажби на дрехи и техника и се спираше, за да позяпа атрактивните намаления.

Само преди два месеца, на откриването на фестивала „Варненско лято“ папараци хванаха Владо Пенев накипрен с чорапи на пъстри цветчета. Приятелите и колегите му обаче не виждали нищо странно в бельото на артистичния Владо. Пъстрият десен напомнял на актьора за любимото му хоби – да отглежда цветя и дървета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *