Владо Карамазов уволнен неочаквано от Иван и Андрей

Владимир Карамазов

  Лоша новина дойде тази седмица за почитателите на Владо Карамазов. Макар, че цяло лято актьорът от Народния театър бе спряган за лице на ново предаване по БНТ, се оказа, че водещ ще е Стефан Щерев. Около въпросното шоу, продуцирано от Иван и Андрей, се завихрил скандал, а Карамазов бил изхвърлен в последния момент, научихме от приближен източник.

Секс символът бил цанен за работа от двамата „опосуми“ още през пролетта, когато спечелили проект за развлекателно шоу в ефира на държавната медия. Иван и Андрей държали да вземат за новото си предаване някое популярно и харесвано от зрителите лице и решили, че Владо Карамазов идеално се вписва в концепцията им.

Актьорът първоначално бил скептичен към идеята да се пусне в комерсиална продукция, но после размислил и харесал предложението. Освен това железният му четиригодишен договор с Би Ти Ви заради „Сървайвър“ бил изтекъл, така че за него нямало никакъв проблем да се завърне на малкия екран.

Информацията, че хубавецът и продуцентите са си стиснали ръцете и ще работят заедно, изтече по медиите още преди няколко месеца. Пак тогава стана ясно, че новото предаване ще се казва „Галавечер“ и ще е конкуренция на „Господари на ефира“.

По концепция шоуто ще раздава статуетки за гафове на популярни личности – нещо като прочутите награди „Златна малинка“, връчвани за най-лоши актьорски изпълнения в холивудски кинопродукции.

Броени дни преди обявената дата за премиерата обаче се оказа, че са настъпили фундаментални промени. Заглавието на шоуто е сменено и вместо „Галавечер“ то ще се нарича „Падащи звезди“.

А най-голямата изненада е новината, че водещ ще бъде не Владо Карамазов, а Стефан Щерев – вярно куче на Иван и Андрей от продуцентската им компания. Преди да се присламчи към новото БНТ предаване, въпросният актьор с прякор Смока бе лице на рубриката „Последно десет“ в „Станция Нова“.

Уредена е и някогашната екранна партньорка на Щерев Яна Грудева. Симпатичната моделка ще цуца от бюджета на държавната медия в качеството си на ководеща.

Владо Карамазов пък за пореден път остава на сухо и ще трябва да се задоволи само с театралната си заплата. Впрочем мълви се упорито, че именно парите са станали причина да бъде развалена в последния момент твърдата му договорка с „опосумите“. Според медийните слухове актьорът настоял месечното му възнаграждение да бъде вдигнато с 1000 лева, което е нищо за бюджета на продукцията. За финансовите лакомници Иван и Андрей обаче подобно увеличение било разхищение. Те не удовлетворили претенцията на звездата и бързо намерили други, при това значително по-евтини водещи. Стефан Щерев се съгласил без много да му мисли, защото така или иначе бил останал без работа и му трябвала заплата, с която да се препитава.

Като водещ на „Падащи звезди“ Смока ще се изявява от следващата седмица. Тогава и по Би Ти Ви трябва да стартира предаване ала „Господари на ефира“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *