Владо Данаилов избяга от България!

Владо Даналов

Извънбрачният син на култовия актьор Ламбо- Стефан Данаилов избягал от България, твърди клюката. Владо Данаилов скоропостижно хванал първия полет за Щатите, след като приключи с участията си по медиите заради ВИП Брадър.

Момъкът си заминал от нас огорчен, след като за отрицателно време съумя да  събере доста негативи по свой адрес в реалитито ВИП Брадър. Явно българската  действителност, злобата и непрекъснатите коментари дойдоха в повече на чувствителното момче.

Неговите близки са на мнение, че напоследък  Владо Данаилов се чувствал много подтиснат от одумването и факта, че постоянно го забъркват във всякакви скандали и разправии. Набожният младеж, дори си бил изгубил съня, заради сплетните около него и известния му баща.

Владимир Данаилов

Накрая му писнало от скандалите и милата родна картинка, избягал в Щатите яко дим през глава, за да бъде пак на спокойствие в Страната на неограничените възможности.

Жалко, че се лишихме от едно добре възпитано момче, което наричаха, че не е добре. Как пък такива диагностици ръсят лъжи за щяло и нещяло? Може би, за да оправдаят собствената си глупост.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/M9TCkIdmV50

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *