Вихра: Карбовски е лош родител и съпруг

 

Вихра

  Разбилата семейството на Милан Кузов журналистка се възмущава, че в телевизиите моралът е на заден план. Бившата водеща на „Отчаяни съпруги“ Вихра Петрова изля гневни коментари срещу журналиста Мартин Карбовски. Наскоро уволнената от ТВ7 телевизионерка заклейми Карбовски, че семейният му живот е изпълнен с проблеми и меко казано аморални провинения.

„Карбовски в семейно отношение не е цвете за мирисане“, изригна Вихра срещу бившия си колега от Нова телевизия от профила си в социалната мрежа Фейсбук. От останалия й коментар става ясно, че отчаяната съпруга намира Карбовски за особено лош родител, който отделя твърде малко внимание на сина си. Телевизионерът има момченце на шест годинки, което се казва Марк.

Мартин Карбовски

Вихра продължава разсъжденията си за семейния живот на Карбовски и стига до заключение, че в телевизиите е повсеместно явление да изобилства от аморални предавания водени от аморални хора.

„В телевизиите моралът е леко… доста на заден план“, обясни на приятелите си във Фейсбук Вихра, без да подозира, че изобличава на първо място себе си.

„Не крие, че е интимна с мъж, който би могъл да й бъде баща, разби неговото семейство, а сега за морал е тръгнала да говори“, възмутиха се форумки. Те имат предвид връзката на Вихра с режисьора от БНТ Милан Кузов, която продължава от десет години насам по думите на бившия й съпруг Иван.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Вихра: Карбовски е лош родител и съпруг"

  1. Катерина Василева   25.09.2012 at 17:24

    Точно хора като Мартин Карбовски, като почнат да се занимават с проблемите на децата, направо се разплаквам 🙁 Да си гледа там любимите суицидни теми и да си храни егото.

    Отговор
  2. АЗ   27.12.2012 at 14:28

    морал а–хаха,а колкото до личния живот на когото и да е,НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ И ДА ДАВА КОМЕНТАРИ-освен ако не се върши престъпление

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *