Вили Марковска се омъжи тайно за бизнесмен!

Виолета Марковска се омъжи за Ивайло Ангарски

Актрисата Виолета Марковска се венчала тайно за своя любим бизнесмена Иво Ангарски, без медиите да заподозрят нещо. Ангарски e син на известен  банкер. Появиха се слухове, че звездата от „Столичани в повече“ е изтъргувала правата за снимки на събитието на видно лайфстайл списание.

Но така или иначе феновете не успяха да видят снимки от сватбата на актрисата. Според очевидци, тайната церемония се състояла в София и на нея са присъствали само роднини и колеги на Марковска. Любопитните фенове забелязали сред присъстващите  Силвия Лулчева, Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков. Въпреки, че не видяхме снимки от сватбата, самата Вили си призна, че действително е

Вили Марковска

водела преговори да шитне правата за снимки с видно родно издание, но така и не стигнали до споразумение. Марковска се оправда за провалените преговори с мотива, че тя не е от чак толкова известните личности и не желаела да споделя с широката общественост подробности от личния си живот – скромничи звездата. Омъжих се, какво повече е – продължава в този дух Вили. Вече знаете, че не обичам да говоря за личният си живот – заключи младата актриса.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/55p9E7uB8HI

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Вили Марковска се омъжи тайно за бизнесмен!"

  1. Pingback: how much sodium on keto diet

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *