Вижте пияната Снежана Макавеева като абитуриентка! (уникални снимки)

Снежана Макавеева

  С разчорлена коса, размазан грим и надигнала бутилка шампанско – така изглежда една от най-красивите и желани българки на абитуриентския си бал. Папараци успяха да се сдобият със снимки на моделката и актриса Снежана Макавеева от завършването през 2009 година. От тях става ясно, че русокоската, която се изявява в „Под прикритие“, определено не е блестяла с добър вкус на важната дата. Огромното деколте, разкриващо прелестите на едва 18-годишното момиче, допълва цялостната й визия.

„Не е признак на добро възпитание момиче да надига бутилка с алкохол“, разкритикуваха я светкавично в популярните интернет форуми. Въпреки всичко младото момиче изглежда усмихнато и с това компенсира пропуските на възпитанието.

Красавицата е забравила добрите обноски

Красавицата играе второстепенна роля в кримката по БНТ. Тя влиза в кожата на Зори, дъщерята на полицейския шеф Попов. С героинята си приличат доста – главно по това, че и двете посрещат бурно всеки опит да им се опонира. „Аз пък се разбирам прекрасно с родителите си за разлика от нея. Те ме подкрепят във всяко едно отношение и се гордеят с мен“, с гордост разказва Макавеева.

Изцепката на абитуриентския бал изобщо не е единствена за младата актриса. Снежана Макавеева от доста време е станала известна в арт средите със своя буен и необуздан нрав.

Из коридорите на НАТФИЗ от ухо на ухо се разпространяват историите за престоя на моделката зад граница на крехката възраст от 15 години. Тогава след бурен купон тя едва отървава затвор в Италия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *