Веско Маринов изви глас пред рехава публика в Царево

Веселин Маринов

  Скандал се разрази на последния концерт от турнето на Веско Маринов в Царево. Фенка на славея на полицията му поднесе негов плакат за автограф, а той я изгледа свирепо. Вместо да се зарадва на нейната преданост, приятелят на Цветан Цветанов изстреля гневно: „Откъде взехте афиша?“. Почитателката се оправда, че го свалила от стената отсреща, след като свършил концертът на площада в центъра на града. „Защото ние ги продаваме по пет лева“, намусено я сложи на мястото й Маринов след не особено успешната си изява под наслов „Един мъж на 50″.

И без това рехавата публика в Царево бързо оредя на безплатния концерт, защото изпълнителят на „Горчиво вино“ почна да извива маанета на площада в южния крайморски град. „Тоя съвсем заби дъното и мина границата дори на старите му сладникави шлагери“, омерзени коментираха неволни слушатели.

Междувременно хората в Царево бяха буквално бомбардирани от силно настроените тон колони. „Що за явление е този певец? Избягах възможно най-далече от площада в центъра още на втората му песен. Ориенталските звуци бяха толкова силни, че направо ме пометоха“, сподели потресена още от втората песен случайно попаднала българка, която живее във Франция повече от 20 години. Тя се оплака, че песента „Устните ти“ я преследвали чак до царевския квартал „Василико“, разположен на съседния залив.

Преди концерта тя подочула и коментари по повод химна на МВР „Нашата полиция ни пази“. „Хората много често споменаваха думата „полиция“ и аз помислих, че става въпрос за това, че униформените охраняват концерта“, сподели тя, преди да разбере за какво иде реч.

Група от най-заклети почитатели на потния певец обаче напразно очакваха любимия си хит – „За теб, Българийо“. Колкото и да го подканваха да го изпее, Маринов не се върна при старата си любов БСП, а остана в орбитата на музиката, заплащана от ГЕРБ. По-досетливите се сетиха, че всъщност любимата им песен беше запазена марка за БСП в изборната им кампания през 1994 година. Тогава именно гласовиткото от Полски Тръмбеш нашумя като любимец на тогавашния лидер на партията Жан Виденов. „Сега очевидно той не иска да напомня това особено на Цветан Цветанов“, коментираха на връщане от концерта разочаровани зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *