Веселин Маринов си прибра червения джип от невярната Цветанка!

Веско е доболен, че е прибрал джипа който сега му служи добре.

  Твърд и безкомпромисен е бил Веско Маринов към съпругата си Цветанка по време на развода им миналата година. Освен че накара благоверната си скоростно да изнесе багажа си от семейното им жилище, певецът си е взел обратно и подаръците, които е правил на невярната си половинка.

Миналата седмица папараците засякоха любимеца на пенсионерките да шофира джипа, който някога бе предоставил на Цветанка. Веско даваше вид на човек, който се чувства доста комфортно зад волана на луксозното яркочервено возило,

Певецът нарушава забраната за паркиране пред БНБ и остабя джипа си отпред, сякаш е директор на банката.

макар то неизбежно да му напомня за жената, сложила му рога.

Впечатление направи и друг любопитен факт – изпълнителят на МВР химна „Родната полиция“ паркира доста нагло в центъра на София. Той си позволи да остави колата си в пространството пред БНБ,

Веско се чувства доста комфортно зад волана на луксозното яркочервено возило, макар то неизбежно да му напомня за жената, сложила му рога.

което е предназначено само за служители на банката. Джипът остана да стърчи на жълтите павета и буквално избождаше очите на онези, които имат навика да спазват правилата.

Паркирал червеното возило, Веско се запъти като същински тузар в посока Народния театър.

Изпълнителят изглеждаше доволен, че е намерил цаката на системата и е спестил двата лева, които би следвало да плати за „Синя зона„.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *