Венета Харизанова не спи с мъжа си

Съвсем скоро една от най-красивите омъжени жени у нас – манекенката Венета Харизанова, ще се покаже съвсем натурална в предаването „Къртицата“. Водещата на „Жените говорят“ по ТВ7 стана първата популярна дама, която със сигурност влиза в експерименталното риалити. През миналия сезон в него звездите ходеха в нужник, дояха животни и се бориха в кал, но нито едно от предизвикателствата не успя да стресне Харизанова.

Манекенката и бизнесменът Емил живеят в отворен брак
Манекенката и бизнесменът Емил живеят в отворен брак

Дори най-голямото бреме за участниците – раздялата с близки и семейство, не може да разубеди Венета за влизането й в Базата. Още повече, че манекенката и без това е свикнала да е доста самостоятелна. През годините Харизанова нееднократно е била разделена със съпруга си Емил заради ангажименти и това многократно е предизвиквало слуховете, че двамата са сложили край на отношенията си. За 4 месеца Венета е живяла в Америка и през цялото време е била далеч от мъжа си. Истината обаче е, че връзката им действително не е от най-обсебващите. Затова и изглежда отворена за всякакви предположения.

„Съпругът ми е страхотен! Той знае, че ако обичаш един човек, не трябва да спъваш развитието му. Не искам да пропусна шансовете си и един ден да съжалявам, че съм пропиляла живота си. Не давам свободата си на никого за нищо“, философства по темата Венета.

Венета ХаризановаТочно защото никой никога не й се бърка, тя взела и решението да влезе в „Къртицата“, без да пита мъжа си. Раздялата им обаче едва ли ще окаже сериозно влияние над ежедневието им, защото и без това двамата рядко спят в едно легло. Инициатор за това ексцентрично решение е манекенката. Двамата с благоверния й Емил имали отделни спални в дома си, защото тя не понасяла някой да я закача, когато се е унесла в сладък сън.

Навярно точно това е причината и досега двамата да не са се сдобили с деца, въпреки че са заедно вече от 12 години. Роднините им често им напомнят, че им е вече време за наследник, но това си остава само в сферата на чужди фантазии. Едно бебе сериозно може да обърка плановете на амбициозната миска, която има грандиозни идеи за бъдещия си професионален живот и хич не бърза да сменя наакани памперси и да кърми пеленаче. Всъщност походът на Венета към висините в шоубизнеса напълно е обсебил ежедневието й.

Първият, който подаде ръка на миската и така разпали страстта й към телевизията, бе шоуменът Слави Трифовнов. С негова помощ Харизанова бе лансирана като лице в Би Ти Ви и неизменно се появяваше във всичките му проекти. Тя участва в „Умна и красива“, в комедийния му сериал „Младост 5″ и често бе коментатор е студиото му. Всички тези напъни да я направи водеща дадоха резултат, но също така и предизвикаха клюката, че двамата са мачкали чаршафите.

Преди това пишман актрисата се пробва да пробие в някой от филмите, които американските продуценти снимат у нас, но талантът й така и не стигна. Харизанова твърди, че има диплома за актриса и това, че не е минала през НАТФИЗ не я прави по-долу от колегите й. При всяка възможност подчертава, че се обучавала при световноизвестната филмова Ал Пачино в Ню Йорк, който водел част от курсовете й за актьорско майсторство. С неговата школовка се научила как да стои добре пред камера. Кастинг режисьорите у нас обаче така и не прозрели таланта й по начина, по който го направи Слави с включването й в повечето си проекти.

Днес обаче двамата с учиндолеца нямат почти никаква пресечна точка.

Причина за това е, че Венета реши да смени Би Ти Ви с ТВ7 и така затвори вратите си за работа с Трифонов завинаги. Само опитали от яростта на Дългия знаят, че той никога не прощава на тези, които се замесят с други продуценти освен него.

Иначе от години се мълви, че Харизанова е легнала на сърцето на Слави. Ако се вярва на любопитна история, подкрепена с думите на самата манекенка, тя дори успяла да го скара с един от най-добрите му приятели – Росен Петров. Пикантната история разкрива, че той и Слави били две страни в любовен триъгълник, острият връх на който била Венета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/gnZVkzDktPc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *