Венета Райкова пощури комшиите си, снима “Горещо” в двора на комплекса

 

Венета Райкова с Азис и Николета Лозанова

Неделя сутрин, 8,00 ч. край басейна в столичен комплекс от затворен тип цари небивало оживление. На входа е паркирана подвижна телевизионна станция, а технически служители се щурат край зелената морава, опъвайки всякакви кабели и снимачна техника. Камера с огромен обектив е насочена към все още празна маса, но по всичко личи, че там ще седнат важни гости.

В центъра на цялото оживление е самата Венета Райкова. Звездата на Нова телевизия е в приповдигнато настроение и пристъпва с бодра крачка на високите си токчета. Глъчката около случващото се край басейна бързо събужда повечето обитатели в жилищата на тузарската резиденция. Хората, надничащи с любопитство от балконите си, разбират, че стават свидетели на телевизионно шоу, само че съвсем на живо.

Оказва се, че Венета и екипът й подготвят първото за новия сезон издание на „Горещо„. По тази причина целият район около басейна и ресторанта е отцепен, така че и птичка не може да прехвръкне.

Въпреки че денят е почивен и никой не е на работа, съседите на блондинката няма как да си направят неделно плуване, плаж на шезлонгите или барбекю на моравата. Но пък стават зрители на шоуто, спретнато от известната им комшийка.

„За първи път виждаме предаване да се реализира в комплекс, където живеят обикновени хора. Венета направо пренесе „Горещо“ у дома си. Личеше, че се чувства като господарка на цялата ситуация, тъй като непрекъснато се шегуваше с екипа си и с оператора, който винаги я снима, онзи – Пешо“, издадоха впоследствие специално комшии на водещата.

Кулминацията в целия екшън настъпва, когато мощен черен джип спира на метри от входа на резиденцията. От тежкото возило слизат Азис и Николета Лозанова, които явно ще са първите гости на Райкова в новия сезон на „Горещо“ стартиращ на 15 септември по Нова.

Азис и Николета Лозанова

Василка и плеймейтката са посрещнати с ахкане, целувки и прегръдки от водещата, която като любезна домакиня веднага ги настанява на масата, отрупана със свежи плодове и фрешове. По всичко личи, че и гостите, и блондинката усърдно пазят линия. Те не се възползват от телешкия стек за 95 лева, фигуриращ в убийствено скъпото меню на заведението.

Същинският снимачен процес започва около 11 часа и приключва два часа по-късно. През това време комплексът е огласян от пискливия глас на Василка, кикота на Николета и звънливия смях на Венета. Триото се забавлява истински по време на интервюто, а фолкпевецът не пропуска да пусне закачка на обслужващия сервитьор. „Погледни Венета – имала силикон.

Глупости! Можеш да казваш, че лично Азис гарантира, че всичко по нея е 100 % естествено“, нарежда хитовият изпълнител пред шашардисания келнер.

Докато трае интервюто, към звездната компания за малко се присъединява и синът на водещата Патрик. Тригодишният малчуган явно познава много добре Азис и Николета.

Половинката на Валери Божинов изпада в майчински порив и гушва в обятията си хлапето. После двамата си правят разходка край басейна. Това прекъсва снимките за малко, след което съпругът на Венета – Тихомир, отклонява вниманието на детето, за да може предаването да продължи по същество.

След като светлините и камерата угасват, Венета с доволна усмивка и специални благодарности изпраща знатните си събеседници да си ходят по живо, по здраво.

По нищо не личи тв звездата да е изморена от записа на предаването. Блондинката е в добро настроение и се отправя към жилището си, хваната под ръка с мъжа си Тихомир. В същото време Патрик нетърпеливо подтичва пред родителите си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *