Васил Найденов предаде певците

Васил Найденов
Васил Найденов

  Една от емблемите на поп музиката, Васил Найденов, хвърли в шок колегите си, като неочаквано ги предаде.

Изненадващо Кеца отишъл да пее миналия четвъртък в клуб „Арбат“, където яки момчета унизиха преди време Любо от бившата група „Те“, като се опитваха да го свалят от сцената и го ригаха в ребрата, ядосани, че е прекъснал изявата на някакви чалгаджии.

Всички поп музиканти подкрепиха Любо Киров и се заканиха да бойкотират клуба в който изпълнителите трябва да ходят с охрана. Шефовете на „Арбат“ преценили, че трябва спешно да задействат кризисен пиар, и решили да заложат на някои от най-големите имена в поп музиката.

Любо Киров
Любо Киров

Офертата, която очевидно е била примамлива, е била приета от Васил Найденов. Решението му шокира цялата гилдия, защото е известно, че Кеца и Любо са сред най-добрите приятели. Изявата на Васил в „Арбат“ е още по-странна, тъй като той публично се възмутил от случилото се с приятеля му, но след концерта заявил, че колегата му може и да е преувеличил неприятната история.

„Тъпо е, ако го е направил за пари. Спечелил е толкова много, че може да спре веднага кариерата си. Въпреки пиара в „Арбат“ в бъдеще ще се събират само чалгаджии, които явно намират мощна подкрепа от публиката в заведението“, масово обсъждат в приятелския кръг на Кеца и Любо тези дни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *