Васил Божков зарадва Лили Иванова с кошница бели еквадорски рози за рожденият й ден!

Лили Иванова

  По стара традиция Вечната Амбър на българската музика Лили Иванова не празнува рождения си ден на 24 април, сряда. Неведнъж тя е признавала, че мрази тази дата, защото й напомняла на колко години става, а това я карало да се чувства зле.

Вместо да чества шумно с фойерверки празника си, както подобава на най-голямата музикална звезда у нас, Лили за поредна година се барикадира в дома си и не си подаде носа навън. Това установи журналист, които единствен се закотви пред дома на звездата от ранни зори.

Портиерът на кооперацията на столичната улица „Оборище“, в която изпълнителката живее, пресяваше мераклиите с букети и преценяваше кого да допусне до дома й. Обикновените фенове, които идваха на крака с молба да я поздравят, бяха връщани с аргумента, че звездата не е в дома си.

Най-напористите оставяха букетите с цветя и подаръците си на портиера. През това време певицата релаксираше в покоите си.

Васил Божков

„Лили не обича рождените си дни. Изключва телефоните и се потапя на този ден. Спря да го празнува още като стана на 50″, разкриват хора от обкръжението й. Единствените, които прекараха около 2 часа в дома й, бяха нейните племенници.

74-тия си рожден ден (неофициално се твърди, че всъщност е 77-ия) претенциозната Лили посрещна и изпрати барикадирана в дома си. През целия ден прозорците на жилището й останаха скрити зад плътни метални щори. Първите букети с цветя започнаха да пристигат по обяд, тъй като не е тайна, че естрадният динозавър обича да си поспива до късно. Не е тайна и претенциозният нрав на изпълнителката на „Панаири“, затова всеки от нейните обожатели се бе постарал букетът му да засенчи останалите и по цена, и по пищност.

„Обичам щедрите мъже – във всяко отношение. Познавам милионери, на които им се свиди да ми купят букет от орхидеи. Предпочитат карамфилите, защото са по-евтини.

Това наистина може да ме изкара от нерви“, неведнъж е натъртвала в редките си интервюта Лили.

Явно познавайки нрава й, баровците решиха да я сюрпризират подобаващо. Лили получи гигантски букет от 30 големи бели рози, обсипани със зеленина от хазартния бос и мултимилионер Васил Божков. Известният предприемач бе изпратил кола на букмейкърската си къща „Евробет“, която да достави помпозната кошница с цветя. Розите са първо качество, внос от Еквадор, а цената на букета е поне 300 лева. Именно „Евробет“ бе основен спонсор на концерта на певицата в зала „Арена Армеец“ миналата есен.

Кошница с големи рози и момини сълзи Лили получи и от шофьор на охранителната фирма „COT 161″. Те са пратени от собственика на компанията. Няколко куриери, изпратени вероятно от ВИП персони за кратко се качваха до петия етаж, за да оставят букетите за Лили. Научихме, че китки за певицата е проводил Ахмед Доган, президентът Росен Плевнелиев, както и министърът на културата Владо“ Пенев. Имаше и още десетки китки от баровци, почитатели на изкуството на певицата.

Шофьорът на естрадната прима цъфна пред кооперацията й в ранния следобед. Атлетичният младеж паркира сребристия мерцедес пред леговището на естрадния динозавър. После с два букета и лъскав подарък се отправи към Лили. След броени минути се върна обратно с бонбони „Мерси“ в ръката, скромна почерпка от певицата и ги мушна в багажника на колата й. Шофьорът търпеливо изчака двете племенници на естрадната певица – Радмила и Магдалена, да слязат, за да ги откара по домовете им.

Двете родственици на Лили бяха единствените гости, които певицата допусна в дома си. Докато траеше двучасовата им почерпка, дясната ръка на Лили лъсна с мокри кърпички задните седалки, а после откара родствениците до домовете им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *