Борец е новият мъж на Азис

Азис пристига на частно парти, придружаван от новия си любовник. Светлината, блеснала в лицето му след отварянето на колата, обаче развали прикритието им.
Азис пристига на частно парти, придружаван от новия си любовник. Светлината, блеснала в лицето му след отварянето на колата, обаче развали прикритието им.

Потенциален обект на насилие е чалга кралят Азис заради смелостта си да вкара в кревата си един от най-свирепите и безмилостни гладиатори в силовите спортове. С кървави битки си изкарва прехраната мистериозният мъж, с когото папараци издебнаха звездата в сряда вечер.

Тази сцена приключи с хепиенд. Но Азис трябва да е неспокоен за здравето си, коментират в обкръжението му, предвид бойното амплоа на приятеля му.
Тази сцена приключи с хепиенд. Но Азис трябва да е неспокоен за здравето си, коментират в обкръжението му, предвид бойното амплоа на приятеля му.

Преди дни столичен всекидневникът публикува снимка с поредния любовник на фолкзвездата. На фотоса с неясно качество, заснет с мобилен телефон, се различиха две мъжки тела – на Азис и на друг мъж, обгърнал го през гърди със здравите си, изрисувани с татуировки, ръце. И тъй като тайнственият компаньон на Васко го придружавал само на участията в провинцията, папарашкият екип му спретна засада в Пловдив където в сряда певецът бе поел ангажимент да огласи частно парти на местен милионер.

Типично за звезда от неговия калибър Азис си позволи да закъснее с половин час за участието си, въпреки че човекът, който го бе ангажирал, е известен със своята швейцарска точност. Макар началото на партито да бе насрочено за късния следобед, вероятно за да избегне показност, звездата изчака да се стъмни. Вместо ММА боецът Димитър Каменов да паркира „Майбаха“ на Василка през заведението, спирачки там наби черно „Ауди“ последен модел. В мига, в който спътникът на шофьора понечи да слезе от лимузината и светнаха лампите в купето, те осветиха и лицето на човека зад волана.

„Василка има железен закон. Никога не се вози на предната седалка освен ако до нея не е шофьорът, а гаджето й“, коментираха близки приятели навиците на звездата.

За да не бият на очи, Азис слезе първи от автомобила и се насочи към залата с партито. Минути след това и новият му любовник го последва. Търпеливо седна да го чака в съседно помещение. Точно там се разигра и нещо като семейна свада в една от паузите, в които Василка за кратко изостави веселяците. Снажният мъж вдигна ръка, сякаш всеки момент ще нокаутира Азис, прикрил безпомощно лицето си с ръце. Шамар, за късмет на костинбродската чучулига, не последва.

„Вие луди ли сте? Никой не ми е посягал! Какво си мислите, аз видях, че някой снима, но не ми пука. Въпреки че не съм длъжна да ви давам обяснение, играехме на филми. Аз трябваше да го позная, докато приятелят ми с жестове и мимики се опитваше да ми подскаже заглавието“, скочи като ощипана мома чалга певецът, когато го потърсихме за коментар на бойката сценка.

В тон с нервното му настроение, Азис отказа да разкрие самоличността на Канарата мускули. Приятели в кавички обаче развързаха езици. Татуираният младеж е борец над десет години и е със страховита физика -към 190 см е висок и тежи 120 килограма. „И двете му уши са като карфиол. Това е знак, че поне веднъж са чупени на тепиха“, поясниха нашите източници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/O2ciP05dVpE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *