Бойко Борисов се влюби!

Бойко Борисов

Министър председателят на България Бойко Борисов ще се жени, но … след като свърши мандата му. Това си призна самият той, освен това добави, че имал една госпожица, която му е легнала на сърцето, но още не смее да обяви връзката си публично, за да не я обезкости медийният интерес.

„Един път да свърша с държавното управление, ще се я прибера и оженя официално“, сподели плановете си за бъдещето  Борисов. Това се случва за първи път, иначе лаконичният Бойко да открехна мъничко  подробности от личния си живот. А те за сега са чак след края на мандата му. Според премиера, политиката и бизнесът са му сложили прът в отношенията между него и банкерката Цветелина Бориславова. Но

Валентина Корчакова май е гаджето на Бойко?

нищо, че са се разделили, те двамата все още пазели топли спомени един за друг. Още, Бойко за първи път спомена и за нежеланието на щерка му да живее в родината. Въпреки, че кани младите да си идват в България, Бойко е категоричен, че тя трябва да пробва късмета си на вън. Дори сподели, че наскоро дъщеря му си намерила работа при Дянков, но след като той разбрал сложил край на кариерата й в държавната администрация на България.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *