Благо Джизъса и Есмер тънат в лукс в Дубай за 50 бона

blagoi_esmer1
Футболистът Благой Георгиев наистина е лудо влюбен в рускинята Есмер Омерова. Джизъса не пести средства по любимата си и е готов на всичко за да я накара постоянно да се чувства истинска принцеса. След пищната сватбена церемония, която двамата вдигнаха в края на септември закъснелият им меден месец прилича на епизод от телевизионна приказка за деца и юноши. действието се развива в Дубай.

Двойката е отседнала в свръхлуксозен хотел в Дубай, където една нощувка струва около 3 500 лв. В тази цена влизат единствено нощувката и закуска, както и 20 % намаление за спа центъра на комплекса. Прости сметки показват, че за една седмица Джизъса и есмер ще похарчат близо 50 хил. лв.

Есмер в Дубай
Есмер в Дубай

Младоженците се хранят в най-скъпите ресторанти и не пропускат нощните купони. Дубай е любима дестинация на българо-руската двойка. Паметливи припомнят, че именно в града на лукса футболистът направо предложение за брак на избраницата си.

Като редовни клиенти на хотела и младоженци двамата били топло посрещнати от персонала. А луксозната им стая била специално украсена с рози, два лебеда и транспарант, гласящ: „Добре дошли отново!“ Близки приятелки на рускинята смятат, че вече усилено се работи за бебе.

Благой Есмер Омерова

Есмер много искала да стане майка и да дари двете деца на благо с братче или сестриче. Тя била готова да се откаже за известно време от танците и да се посвети на семейството си. Рускинята била сигурна, че Джизъса е мъжът за нея. Уверение за това бил фактът, че тя е единствената жена, получила предложение за брак от футболиста. Есмер не обръщала внимание на хапливите шеги по техен адрес, че Благо по традиция води всичките си гаджета в Дубай.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *