Благой Иванов – Багата сигурен победител в новия сезон на “ВИП Брадър”

Благой Иванов - Багата

  Благой Иванов – Багата със сигурност ще спечели новия сезон на „ВИП Брадър„. Именно с такова обещание самбистът, който едва оцеля преди няколко месеца след кърваво меле в „Домби бар“, е бил привлечен в къщата.

Лично продуцентът Нико Тупарев се е видял с него няколко пъти, за да го уверява, че има всички шансове да грабне приза и за тях би бил идеалният вариант той да спечели. След 3-4 срещи и срещу приличен хонорар юначагата се е съгласил да се впусне в тв приключението.

Благой със сигурност ще грабне аудиторията с непосредственото си мъжко поведение, както и с невероятната си лична история и пример за борбеност и кураж. След като лежа няколко месеца в „Пирогов„, той излезе с воля за победа и обяви, че се връща на ринга. В момента Багата дори ходи да тренира през ден в „Славия“ при добрия си приятел Кубрат Пулев. Уговорката с хората на Нико Тупарев е била и в Къщата да му се създадат условия да поддържа формата си.

„Продуцентите няма нужда да нагласяват нищо – Благой е естествен, чаровен, с чувство за хумор и много точен пич. Не се забърква в интриги и със сигурност ще грабне аудиторията. Според изчисленията на психолозите в предаването той има 85% шанс да стане победител, което никога не се е случвало в историята на риалити шоуто“, разяснява човек от екипа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *