Биг Брадър психоложката Ани Владимирова се превърна в изрод от пластични операции!

Ани Владимирова

Прехвърлилата 40-те психоложка на „Биг Брадър“ Ани Владимирова е заприличала на покойния поп крал Майкъл Джексън, който бе вманиачен по пластичните операции.

След като преди 3 години Владимирова се подложила за първи път на драстични разкрасителни процедури и променила визията си до неузнаваемост, лягайки под ножа на известен столичен хирург, тя съвсем се увлякла по корекциите по оперативен път. Ани не била доволна от крайния резултат и продължила с интервенциите.

Изповедничката на куп звездни персони у нас е ремонтирала визията си до неузнаваемост, коментират и в интернет форуми познати и непознати.

След несполучливия си 14-годишен брак, 45-годишната Ани имала желанието да отвори нова страница в своя живот, борейки кризата на средната възраст с подмладяващи операции. Не само че си опънала бръчките и си уголемила устните с помощта на т.нар. филъри, но тя си сложила и силикон в гърдите. Скъсила си и носа. Обонятелният орган на Владимирова все повече заприличвал на отрязания нос на княгиня Калина и на известния с безкрайните си пластични операции Майкъл Джексън.

Психоложката, която по време на кастингите за едно от предишните издания на „Биг Брадър“ направо хвърли в шок всички, като призна, че е изпитала притегателно сексуално желание към гробаря Веселин Кузмов, очевидно се е пристрастила към пластичните операции, одумват я зрители на риалити шоуто. По време на гостуването си в телевизионно предаване по Нова телевизия лидерът на „Атака“ Волен Сидеров дори обвини психоложката, че е злоупотребила грубо със силикона. Той бе обиден от психопортрета, който Владимирова му беше направила като претендент за президентския пост, нарече думите й елементарни частушки.

„Не разбирам, защо трябва да се губи хорското време с подобни персони? На мнение съм, че тази жена трябва да се опомни и да не прекалява със силикона. Инжектирала си е 300 грама силикон в устните! Та каква психоложка може да бъде това?!“, разпалено обясни Сидеров.

Малцина знаят, че Ани е баба. От около 2 години психоложката дундурка внуче, но избягва да коментира публично тази тема.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *