Бившата на Андрей, Даниела Янков се омъжи тайно за Стефан Бузурович! (Виж сватбени снимки)

Даниела Янков и Стефан Бузурович

  Не повече от 200 евро излязъл тайният ритуал, с който бившата съпруга на Андрей Арнаудов – водещата Даниела Янков, се бракува за втори път, но не отново за „опосума“, а за своя колега от Първи канал Стефан Бузурович, разбрахме от достоверен източник. Само вестник №1 в България се сдоби с ексклузивни снимки от церемонията, сключена на нарочения за край на света 21 декември миналата година.

Даниела Янков и Стефан Бузурович на сватбата си

До подписите в гражданското на Стария град в Белград се стигна само след едномесечна любов, връхлетяла младоженците из коридорите на сръбския Първи канал. Въпреки че женихът е по-малък с четири лета от 31-годишната бивша водеща на „Отчаяни съпруги“, разликата не й попречи да дублира статуса си на омъжена жена.

„Хормоните им се разбушуваха яко, така че не се колебаха дълго и набързо решиха да скрепят чувствата си в семейния регистър“, съобщиха  колеги телеви-зионери на младото семейство. Че Даниела и Стефан са се оженили, в Първи канал узнали два дни след тайното подписване, след като и двамата се явили на работа с халки на безименните си пръсти.

„Не случайно избрахме датата 21 декември, когато според календара на майте, трябваше да настъпи краят на света. Нашето тълкувание за деня бе точно обратното – приключихме един етап от живота си и започнахме на чисто нашия съвместен път“, уведомила бившата „опосумовица“ екипа на жълтото си предаване „Ексклузив“.

Интимният граждански брак, сключен в общината на Стария Белград, проследили само родителите на щастливата двойка. За разлика от първия си булчински ден, в който се омъжи за Андрей на разточителна и скъпа церемония, този път Даниела Янков станала г-жа Бузурович в непретенциозен тоалет. Мръснобялата и изчистена къса рокличка струвала около 70 евро. Дори не била булчинска, а обикновена, купена от бутик за тийнейджърски облекла на една от централните белградски улици. Сватбените одежди на Даниела допълвало черно кожено якенце, черни чорапи и ботуши в същия цвят.

Младоженецът Бузурович пък явно бе навлякъл каквото е намерил най-напред в гардероба си – дънки, бяла риза и жакетче, част от костюм.

„Въпреки че в шоуто си разкривам тайните на светските знаменитости, не обичам да говоря за своя емоционален свят. Само ще кажа, че тя, любовта, най-накрая ми се случи. Същинската сватба ще е през юли – с много приятели и гости“, коментира булката.

Заместникът на Андрей Арнаудов иначе е завършил средното си образование в медицинско училище, след което се пренасочил към актьорството и се дипломирал в Академията на изкуствата. В момента играе в повече от 10 постановки в театъра в Белград, има и доста телевизионни роли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *