Бербатов сваля Бориса Тютюнджиева!

Бербо

Бербо, който гради имидж на примерен семеен мъж, флиртувал в Интернет с модела Бориса Тютюнджиева. Двойцата си бъбрели над месец време във Facebook, като си разменяли бая  предизвикателни съобщения, неподобаващи на обвързани хора.

Защото както Митко Бербатов, така и Бориса Тютюнджиева била обвързана поне официално. Източник близък до двамата разду мълвата, че двамцата изобщо не си поплювали в милите думички. В началото  Бориса направо хлъцнала от радост, когато видяла в социалната мрежа предложението за приятелство от футболиста. Отначало си помислила, че това е един от многото фейк статуси

Бориса Тютюнджиева

на Бербо, но след като разузнала,че той съдържа доста лична информация и снимки се уверила, че поканата е истинска. Според техните познати, освен виртуална среща двамата си организирали такава и в истинския живот.  Таранът на „Ман Юнайтед” пожелал да се види с красавицата в изоставена сграда в София, а какво се е случило там двамата мълчат. Това не е изключение. По медиите не една или две моделки тръбят, че са си имали вземане даване с Бербо. Доста хора знаят, че Бербатов, въпреки своя имидж на силно  обвързан мъж, обичал да заражда подобни флиртчета с моделки, но старателно ги пазел в тайна, за да не застраши семейната си идилия. Особено сега, когато с неговата половинка Елена чакат второ дете, което трябва да се появи в края на ноември.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RCXJS3QUrN4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *