Астрологичните прогнози на Иван Станчев от 2001 г. се сбъднаха с абсолютна точност!

Иван Станчев

  Преди 11 години астрологът Иван Станчев прави публичен хороскоп на няколко известни българи от света на шоубизнеса. 5 години след смъртта му, името му остава нарицателно за обективна и професионална прогностика, далеч от печалбарството и дрънкането на врели-некипели. Неговата съпруга Оксана продължава семейната традиция макар да има нов човек до себе си, тя не крие, че всичко в кариерата дължи на Иван. Затова звучи любопитно какво от предначертаното от Станчев се е сбъднало по пътя на някои наши шоузвезди.

Пет български звезди имат лични прогнози от Иван Станчев и вероятно всички от тях са ги позабравили, улисани в ежедневния си ритъм. Точната бройка е 6, но в случая Катя и Здравко от дует „Ритон“ могат да се сметнат за едно цяло, каквото продължават да бъдат вече 35 години. На 27 ноември те ще излязат в НДК по-бляскави от всякога с ефектен мултимедиен спектакъл, първия по рода си за български изпълнител.

Преди 11 години Иван Станчев категорично ги съветва да не си и помислят за разлъка, защото били орисани на големи успехи в общата си верига. Той вметва, че правилото важи не само за сцената, а и за всичко, до което се докоснат заедно. Било търговия, било дизайн. Тяхната мисия била да се раздават – и като артисти, и като хора – с участие в благотворителни кампании. Пеенето обаче било единственото нещо което ги правело истински щастливи

Тони Димитрова

Този коментар е предхождан от разкритието на звездната карта, че певците няма да имат деца. Просто ще пропуснат този момент, отлагайки го за по-късни дни. По въпроса щели да имат известни разногласия помежду си, но песента и творчеството ще бъдат тези, около които ще се обединят най-съкровените им мечти и чувството, че са реализирали най-пълноценно своя потенциал.

Сатурн в хороскопа на Тони Димитрова я обричал на безбрачие, провижда Иван малко след като певицата се е разделила с бащата на дъщеря си Магдалена. Оттогава на певицата с уникална шкурка в гласа й се приписват какви ли не авантюри. Многобройните изписани алабаланици по тази тема вече я развеселяват, при все че темата е болезнена.

Ето още какво казва Станчев: „Луната също се намесва безмилостно в личния живот на Тони. На нея й се дава сама да печели парите си и сама да възпитава децата си (звездите говорят за повече от едно). Певицата е Козирог, т.е. силно ще се стреми към професионална реализация и това ще е за добро, тъй като всеки успех тя ще постига с повече труд от другите. Публиката ще оцени по достойнство нейната искреност и чувствителност.

Дует "Ритон"

„Бъдещ политик дреме у Марги Хранова“, написва Иван 5-6 години преди Весела Драганова да покани Маргарита Хранова в своя женски съюз и дори да я издигне в листа за евродепутат. Астрологът предрича на певицата, изгряла през 70-те, големия възход, на който тя се радва напоследък. Още тогава той я вижда в репертоар, с който да впечатли и младежка публика, но допълва, че тя най-комфортно ще продължи да се чувства в по-лиричните песни. За астролога всичко идва от звездната карта – а Маргарита е Стрелец, човек на действието…

Станчев анализира, че дори пречките щели да работят в нейна полза, защото щели да я стимулират да се мобилизира и издигне на още по-високи позиции.

Под щастлива звезда била родена и дружката на Марги актрисата Искра Радева. „Риба с асцендент Рак – към всяко нещо Искра подхожда по майчински, грижовно, което създава чувство за сигурност у другите и у самата нея. Комуникацията с много хора е главното в нейния делник, който тя превръща в празник с артистичните си дарби.“

Искра Радева

Станчев прозира, че Искра ще се занимава и с организационни дейности, в които да излее опита си. „Други правят това лицемерно, но Искра ще е искрена. Само да внимава да не е за сметка на топлината в домашното огнище!“

11 години по-късно в дома на Искра е изтляла част от семейната топлота – от няколко години тя е вдовица, а злонамерени се опитват да я омаскарят чрез най-свидното – дъщеря й, приписвайки й авантюри със заможни типове. Наскоро Радева се принуди да даде изявление, че лично е стимулирала сексапилната си дъщеря да направи първата си и единствена манекенска сесия, която провокира злоба и завист.

Артистите, на които Станчев прави хороскоп, всъщност са участници в традиционния концерт „Коледни звезди“, организиран лично от Искра Радева в миналото – с подкрепата на съпруга й. Днес тя отстоява сама тежката организация на празничния иначе спектакъл, чието издание ще бъде на 15 декември.

Отново на сцената ще излязат най-обичаните звезди на забавната музика и хумора. Няма да присъства обаче атрактивният Иван Балсамаджиев, редовен гост в програмите на театър „Искри и сезони“. Неговият хороскоп хич не се харесва на Иван Станчев още през 2001 г, който го определя с една дума – „лош“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *