Астор строи магически замък за 70-ия си юбилей!

Астор

  Приближиш ли Магичния театър на Астор, ще си помислиш, че си под обсада – от скеле и трупи. Вълшебникът прави ремонт на Магичния театър, но не козметичен, а с голямо разширение. Носителят на „Оскар“ за илюзия смята да изгради магически замък, наподобяващ на този в Холивуд. Офанзивата е по повод 70-годишнината на известния ни магьосник.

Астор запазва старата къща на Мистър Сенко, която купи от наследниците му и превърна в ресторант. Заведението и сцената към него продължават да си действат и да радват посетители.

„Запазвам прочутата къща на Сенко. Не мога да си представя, че ще я пипам – споделя Астор. – Навремето държавната й оценка беше 60 хиляди долара, но ми излезе по-скъпо. За да я взема направих тройна замяна. Съпругата на Сенко не искаше пари за нея, а апартамент. За да й купя жилището, което тя си хареса, на хората трябваше да намеря друго. Невероятна комбинация! Адвокатите на Сенко я направиха. Нейният апартамент го ремонтирах, за което дадох още пари.“

Сега магът надстроява пред и зад къщата средно между пиано бар и нощен клуб. Всички стаи, около 20, няма да имат номера, а ще носят имена на велики магьосници – стаята на Сенко, стаята на Худини. Ще бъдат десетина световни и десетина български. Ще има и школа за подготовка на млади магьосници, ще се правят и фестивали“, допълва плановете си човекът, който си маха главата.

Дали ще се справи като бизнесмен? Ресторантьорът се гордее, че сметките му винаги излизат, при все отнесения му по професионални причини нрав. „Тази дарба ми е наследство от дядо ми, който беше търговец. Още преди години съм проверил уменията си – като изляза на сцената в спектакъл и огледам залата, казвам какъв е оборотът плюс-минус 10 лева. Но и парите не са най-важното, а друго нещо – да доставяш удоволствие на хората.

Една хубава вечер ме прави щастлив за дни напред“, казва Антраник Шаварш Арабаджиян, по-известен като Астор. Един от най-известните ни арменци е роден на 18 ноември 1943 г. в Шумен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *