Антон Радичев се стиска за паркинг

След като излезе от раздрънкания си автомобил, актьорът започна да се озърта за служител на Центъра за градска мобилност.
След като излезе от раздрънкания си автомобил, актьорът започна да се озърта за служител на Центъра за градска мобилност.

  Баба Тонка, както е известен сред приятелите си в актьорската гилдия Антон Радичев, се стиска за „Синя зона“. Звездата от сериала „Етажна собственост“ паркира колата си по улиците в центъра на София, но вместо да си плаща чинно за това, намира начини да минава метър.

Преди няколко дни екранният Еделвайс Джамбазов спря вехтия си мерцедес на пъпа на столицата, слезе от купето и тръгна, за да свърши някаква своя работа. Докато вървеше обаче, с

„Само за малко съм паркирал", оправдава се Баба Тонка. Служителката му влиза в по-ложение и му спестява 2 лева за “Синя зона"
„Само за малко съм паркирал“, оправдава се Баба Тонка. Служителката му влиза в по-ложение и му спестява 2 лева за “Синя зона“

крайчеца на окото си зърна служителка от Центъра за градска мобилност да се отправя към автомобила му и тутакси се втурна към нея. А като я доближи й се усмихна до уши и й заговори топло-топло с характерния си ер*тично-дрезгав глас.

„Само за малко съм паркирал ей тука. Бързо ще се върна“, заобяснява актьорът с прякор Баба Тонка. Жената го разпозна и великодушно махна с ръка. Тя не таксува 30-годишното возило на народния любимец и по този начин му спести цели 2 лева, видяха папараци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *