Алисия открадна брата на Вили Сечкова от мис- ка

Алисия

  24-годишният Стефан Сечков, по-малкият брат на Вили Сечкова, е напът да се превърне в новия най-лелеян ерген в държавата. Младият левент прати в любовна депресия една, за да ощастливи друга. Първата е финалистката в последния конкурс „Мис България 2012″ Александра Михайловска, узнахме от сигурен източник. А втората – чалга дивата Алисия!

В същия ден, миналия петък, в който се разбра, че Алисия бързо-бързо е намерила заместник на националния вратар Ники Михайлов, неговият наследник използва фейсбук профила си, за да обяви, че прекратява досегашната си връзка. С коя обаче, остана мистерия. Оказа се, въпросното момиче, изоставено заради звездата на „Ара“ е манекенката Александра Михайловска.

Малък Сечко, както младежът е наричан в обкръжението си, забил стройната софиянка покрай конкурса за най-красива българка, който фирмата му „Hoy Фрейм“ (Стефан е съдружник със сестра си Виолета Сечкова – б.а.), продуцира. Надпреварата се състоя през май миналата година. 21-годишната Михайловска бе една от 13-те хубавици, допуснати до финала след ожесточени кастинги, но накрая не бе отличена сред победителките.

Александра Михайловска

Приятелки на девойката я описват като интелигентна и любознателна млада дама, която се стреми да отрече общоприетото мнение, че манекенките са кухи лейки. „В момента е студентка втора година в Нов български университет, има амбиции да се занимава с реклама.

Не разчита да я изхранва мъжът до нея дори в момента си изкарва сама прехраната като маникюристка“, разкриват пред журналисти подробности за доскорошната любов на Стефан Сечков.

Първите три дни на юни младият баровец завел Александра в Слънчев бряг, където двойката била сред ВИП гостите на откриването на „Бедрум“. Не пожелали да бъде снимани от официалните фотографи на събитието. За сметка на това обаче бившите влюбени си направили сесия иа плажа, с кадър от която ние се сдобихме. „Сечи и Малчо“- така манекенката бе описала кадрото, заснето на 1 юни и публикувано във фейсбука й, на която сама е заснела Стефан, гушнал кучето й, порода „чухуахуа“.

На 9 юни, неделя, носителката на титлата „Кралица на красотата 2011″, изпаднала в шок, когато приятелят й обявил, че късат. „Не й е дал никакви обяснения, нито посочил основателна причина за раздялата им. Точно година продължи любовта им. Имаха връзката като приказка. Бяха наистина много щастливи. Горката Алекс сега е разстроена и депресирана. И как не, като изведнъж идва някаква овца и ти взима човека, когото обичаш“, казват още моделки, с които Михайловска поддържа близка връзка.

Стефан Сечков

Ако се вярва на мълвата, девойката дори била сгодена за приятеля си и тръпнела в очакване да му стане официално съпруга. В семейството му я харесвали точно заради това, че била работлива и амбициозна. Получила одобрението и на Вили Сечкова, която е много близка с брат си и му е като стожер в живота.

Причината за любовната драма на миската – Алисия, пък се правела на ни лук яла, ни лук мирисала. Откакто се разбрало, че излиза с младия Сечков, певицата упорито отричала за интимност с него. Дори се правела и че въобще не го познава, заради хапливите коментари по свой адрес как от един баровец скача направо в обятията на друг.

В обкръжението на самия Сечков недоумяват за рокадата, в кревата му. „Досега все е ходил с обикновени момичета. Скромен и свит, даже направо срамежлив. Как се е излъгал да се помъкне с Алисия?! Не искаме да повярваме, че може да се хване с тази известна фолкиграчка чудят се приятели на малък Сечко.

Стефан Сечков е гушнал чихуахуато Малчо на плажа седмица преди да зареже приятелката си заради Алисия

Още повече, че жените му, както вече споменахме, минавали на, одобрение при кака му Виолета. Пак според запознати с миналото на набиращия все по-голяма популярност ерген, преди време се опитала да го омотае в мрежите си най-голямата врагиня на Сечкова – Венета Райкова.

Двете дами се „хапеха“, когато Вили имаше своето телевизионно шоу „В джаза в събота вечер“.

Венчето от Попово мяташе пепел и жупел по конкурентката си, притеснена, че тя може да „изяде“ рейтинга на нейното „Горещо“, за който потребителите на фейсбук ежедневно са принудени да четат досадно хвалебствените Венетини тиради.

Та според клюката някъде по време на войната им Райкова опитала да прелъсти малкия Сечков. Виолета обаче навреме надушила интригата и измъкнала братчето си от лапите на поповската примадона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *