Азис след кървавото интервю с Божинов: Сърцето на Валери е жива рана!

Азис отново влезе в кожата на водещ и предразположи футболиста
Азис отново влезе в кожата на водещ и предразположи футболиста

  Сваляйки маската си на коравосърдечен и железен мъж, която Валери Божинов си бе поставил след раздялата с Николета Лозанова, под нея лъснала огромна рана, „кървяща“ трети месец от мъка по плеймейтката. Това призна пред журналисти човекът, който успя да изкопчи чувствата на футболиста, Азис.

Чалга славеят получи специална роля от продуцентите на новото светско предаване „Поверително с NL“, чиято водеща е именно съпругата на Божинов. След като в първото издание миналата събота Ирина Сарачинова предразположи Николета да разкрие детайли около проблемите си с Божинов, Азис, който пък е близък семеен приятел на двойката и знае и най-интимните им тайни, бе избран за изповедник на играча.

Валери се разплака за жена си
Валери се разплака за жена си

Още повече че самият той обеща да гостува в шоуто на все още законната си половинка. За целта Валери се яви в уречен ден и час в столичен хотел, без да подозира кой го очаква там. Продуцентите били подготвени, че е възможно разговорът да не тръгне както им се иска и спортистът може да откаже да разговаря с Азис за сърдечните си проблеми.

„Изрично ме предупредиха да не споменавам името Николета. Но аз подходих по друг начин. Задавах си въпросите така: „Липсва ли ти?“, „А обичаш ли я? , без имена. Знаех само, че не трябва да го изпускам от поглед. В противен случай рискувах интервюто“, разкри тактиката си за това как е накарал един мъж да се разридае пред камерата, Азис.

Божинов, чиято изповед зрителите на ТВ7 ще могат да видят тази събота от 22,30 ч., успял да удържи емоциите си, докато събеседникът му не бръкнал с нож в разбитото му и ранено сърце.

„Спомних си всички моменти, когато сме били заедно тримата. Всяка емоция, всяка усмивка, припомних му неща, които никой друг освен аз, той и тя не знае. Не мисля, че някой друг, освен мен, щеше да се справи с това интервю. Бях разкъсван между най-добрата си приятелка и амбицията да покажа, че мога да извадя всичко от Валери – добро, лошо, всичко… Наложих си да говоря без емоция в гласа си, а това е много трудно.

Николета Лозанова
Николета Лозанова

И аз бях на косъм да заплача не скри и своите чувства Азис, който има опит в интервютата от времето, когато водеше свое вечерно токшоу.

След изтръгнатите от Валери признания и сълзи пред камерата в екипа тръгнали опасения, че приятелството им може да рухне.

„Всички ме питат не се ли е обидил, че му „пуснах кръв“ заради амбицията си. Не е. Мисля, че тази „кръв сама напираше да излезе, просто трябваше подходящия „вампир“, който да я изпие. Не искам да давам прогнози дали най-одумваната двойка ще бъде отново истинско семейство. Ако отговоря на този въпрос, рискувам да се разделя с най-добрата си приятелка“, добави Азис, който и без диплома е готов за доцент по психология.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *