Станка Златева хрантути брат лентяй

 

Станка потрива ръце в очакване на парите от „ВИП Брадър"
Станка потрива ръце в очакване на парите от „ВИП Брадър“

Станка Златева няма да похарчи нито стотинка от хонорара си във „ВИП Брадър“, научихме от приближени източници. Всички 150 000 лева, които си в предаването, ще бъдат сложени на лихва в една от най-големите банки. Златева си е уредила един от най-добрите спестовни депозити!

Станка Златева „Проучила съм условията. Уговорила съм се да ми дават 6,5%. Това са ми на година още 10 000 лева. Иначе сега пари не ми трябват, имам си. Всичко съм си взела – и къща, и кола си имам“, обясни Станка. Тя добави, че хонорарът от шоуто в действителност още не е преведен, но от Нова телевизия я уверили, че това ще стане в средата на идната седмица.

В родното село на шампионката обаче коментират, че на Станка може да й се разминат плановете да спести всичките си пари.

За тлъстата сума вече се облизвал братът на пехливанката. Той се похвалил в селото, че се надява сестра му да му даде поне 20 000 лева. Планувал с парите да си купи мерцедес на старо.

„Той от години не работи нищо и по цял ден лежи като канап. Мъж канара е, а е страхотен готованко! Станчето, горката, го хрантути. Все се жалва, че няма работа, ама той и не търси. Мързеливец страхотен! Лошото е, че майка му стои зад гърба му и го защитава“, одумват фамилията в Крушаре.

Преди година Станка му намерила работа в София като шофьор. Онзи обаче отказал – нямало да се излага, пък и 1000 лева заплата му били малко.

„Като нищо ще види сметката на парите за нула време този лентяй“, цъкат с език в Крушаре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/YoiThmiwNsw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *