Д-р Иван Драганов: Лосионът „Ефект-2” покри олисялото ми от години теме с коса! Факт!

Д-р Драганов

Д-р Иван Драганов (70 г.) от Пловдив е лекар с 40-годишен стаж. Той е един от над хилядата родни медици, които до момента са използвали лосиона срещу оплешивяване и косопад „Ефект-2”… И до един свидетелстват за уникалните му качества. (Още лекарски свидетелства за „Ефект-2” очаквайте в следващите дни!- б.а.). Ето изповедта на Д-р Иван Драганов:

Темето ми започна да олисява по- интензивно преди 6-7 години. Косата ми падаше на кичури и в един момент кубето съвсем лъсна. Винаги съм смятал, че оплешивяването не е толкова фатално за мъжа, колкото за жената. И по тая причина не съм търсил лекове и илачи срещу тоя проблем. За лосиона против оплешивяване и

Срещу косопад и оплешивяване - "Ефект-2"

косопад „Ефект-2” научих преди 2 години от мой познат. Той така горещо ми го препоръча, че от едното голо любопитство, реших да пробвам и аз. Поръчах едно шишенце „Ефект-2”, което ми доставиха по куриер… и започнах да третирам олиселите участъци. И още в края на първата седмица по темето ми започна да никне коса. В началото – по- рядка… но с течение на времето окосмението все повече се сгъстяваше. В един момент прецених, че косата ми е станала по- гъста и здрава дори от тази на Александър Томов след присаждането. Няколко месеца по- късно си поръчах по телефона още едно шишенце, да затвърдя постигнатите резултати.
Опитът ми с „Ефект-2” показва, че не е задължително лосиона да се ползва всеки ден, както пише в упътването. Аз лично

Официалният уебсайт на лосиона "Ефект-2"

се мажех един-два пъти в седмицата или когато намеря време. И пак постигнах фантастични резултати. Две години откакто спрях да ползвам лосиона, косата ми си е все така здрава и на мястото си.
Не съм суетен, но все пак, косата дава допълнително самочувствие.
Откакто лосионът „Ефект-2” ми помогна, непрекъснато го препоръчвам на близки, приятели и пациенти. На всички казвам: използвайте го, защото този лосион е наистина ефективен! С уважение: Д-р Иван Драганов

С лосиона срещу оплешивяване и косопад „Ефект-2” можете да се снабдите чрез поръчка ТУК!   или на телефон: 0895 334 112

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Д-р Иван Драганов: Лосионът „Ефект-2” покри олисялото ми от години теме с коса! Факт!"

  1. Вики-Вики   22.04.2012 at 23:38

    Страхотен лосион, наистина! Майка ми го ползва и имаше много добри резултати. Беше ползвала и някакъв бразилски, но не струваше. Ефект две обаче е добър, мисля.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *