Вижте детето на Филип Киркоров, родено от сурогатна майка

Филип Киркоров с обгрижва принцесата си Алла-Виктория в личния им самолет

  Руският поп крал Филип Киркоров, който за една година стана баща на две деца от сурогатни майки, най-накрая показа дъщеря си Алла-Виктория. Московският вестник „Комсомольская правда“ публикува 2 снимки на певеца с малката му дъщеря по време на тяхна екскурзия в Израел.

След раждането й в Америка звездният татко до такава степен се бе вманиачил и криеше лицето й от обективите на папараците, че мнозина се усъмниха в съществуването на бебето.

Снимките с дъщеря си руската попзвезда публикува в "Туитър"

„Досега никой простосмъртен не бе зървал 1-годишното момиченце и баща му. На снимките от кръщенето не се виждаше лицето й, но сега Киркоров е решил, че е дошло време да покаже своята дъщеря“, пише руският вестник. Двамата се снимали по време на воаяжа им до Израел, където певецът имал концерт. Изпълнителят на „Я за тебя умру“ накарал свой приятел, който летял заедно с тях, да ги щракне с бебето докато закусвали в самолета. После Киркоров качил снимките в личния си профил в „Туитър“, за да я види целият свят.

„Много съм щастлив! Днес с моята принцеса в семеен кръг и далече от Москва!“, е написал на страницата си в социалната мрежа Киркоров. Точно преди една година Филип стана татко за първи път.

По настояване на певеца кръщенето на Алла-Виктория точно на Цветница се провело в московската църква „Илия пророк“ при закрити врати, като преди ритуала църквата била щателно почистена. Изборът на храма не бил случаен. В него служел духовният наставник на Киркоров. Певецът настоял дори чашата за кръщаване да бъде дезинфекцирана с медицински разтвор, разкриха служители на църквата. Киркоров сам внесъл в храма дъщеря си, придружаван от бившата си съпруга Алла Пугачова и настоящия й съпруг.

За кръстници на малката Алла-Виктория бяха поканени водещият на руското предаване „Нека говорят“ Андрей Малахов и приятелката на Филип Антонина. Само няколко месеца след раждането на Алла-Виктория кръстена на голямата му любов Алла Пугачова и рано починалата му майка Виктория, Киркоров стана баща и на момче. Раждането на сина си Мартин-Кристо руската звезда с български произход обяви през юни, по време на свое турне у нас и поля събитието с тузарска вечеря в столичен ресторант.

Като всеки грижовен баща, певецът отглежда двете си деца като принц и принцеса. Въпреки невръстната си възраст хлапетата винаги били облечени по последен писък на модата, а детските им стаи били като извадени от приказка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *